Radnički sa novim trenerom gostuje Partizanu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2021, 21:57

Radnički sa novim trenerom gostuje Partizanu

Nakon tri vezana poraza, uprava Radničkog odlučila je da umesto Vladimira Gaćinovića na mesto trenera dovede Aleksandra Stankovića koji će na klupi Nišlija debitovati u nedelju, 11. aprila kada će u Humskoj gostovati ekipi Partizana. Utakmica 31. kola Superlige počinje od 19 sati.

Nakon poraza od Voždovca i Napretka na "Čairu" i od Mladosti u Lučanima, fudbaleri Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su sada na 5 bodova od opasne zone, a kako ne bi došlo do neočekivane borbe za opstanak, uprava Radničkog je reagovala i dovela četvrtog trenera ove sezone. Nekadašnji trener Bežanije i Metalca Aleksandar Stanković imaće izuzetno težak zadatak, pošto će gostovati Partizanu, a novi šef struke ističe da nije bilo puno vremena da se promeni situacija, ali da će psihološka priprema biti izuzetno značajna.

Situacija je daleko od idealne i meč sa Partizanom dolazi u nepovoljnom trenutku za nas. Bez obzira na sve, naša obaveza da je da pružimo maksimum i da se nadigravamo sa domaćinom. Ovaj tim ima veliki potencijal i potrebno je da se ekipa što pre razdrma i da u hodu uhvatimo ritam za završnicu sezone - rekao je Stanković.

U prvom meču ove sezone Radnički je slavio u Nišu rezultatom 1:0, a od tada su crno-beli vezali seriju pobeda koja je prekinuta u prošlom kolu porazom u večitom derbiju.

Rezultat te utakmice iz jesenjeg dela nam govori da možemo da se nadmećemo s njima. Partizan igra odlično, imali su seriju od 17 pobeda, ali su porazom od Zvezde izgubili šanse da se bore za titulu. Očekujem da sutra izađu u najjačem sastavu i da pokušaju da se iskupe za taj poraz. Nećemo ni mi kalkulisati, a na teren ćemo poslati sve raspoložive snage sem Stevanovića koji je u prošloj utakmici dobio crveni karton. Nadam se dobroj utakmici u kojoj ćemo uhvatiti zalet za finiš šampionata - završio je Stanković.

Utakmica u Humskoj igra se od 19 sati, a direktan prenos utakmice će biti na televizijama Arena sport i B92.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.