POTVRĐENO: Košarkaši Partizana kolektivno idu na vakcinaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 11:49

POTVRĐENO: Košarkaši Partizana kolektivno idu na vakcinaciju

Odlučili su.

Prvotimci KK Partizan i članovi stručnog štaba, vakcinisaće se protiv virusa Kovid 19 u ponedeljak, 12. aprila. Pauzu između utakmica regionalne ABA lige, crno-beli će iskoristili za imunizaciju, pa će u popodnevnim časovima primiti vakcine u Institutu "dr Milan Jovanović Batut"

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona.

Osim što ovim činom rade na imunizaciji ekipe, crno-beli ovim činom žele i da pošalju poziv građanima Srbije da se vakcinišu i na taj način daju svoj doprinos u borbi protiv pandemije virusa koja čitavom svetu zadaje velike probleme već više od godinu dana.

- Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan zahvalim Institutu "dr Milan Jovanović Batut" i VD direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja - poručio je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA AKCIJA CRNO-BELIH: Svi košarkaši Partizana će primiti vakcinu protiv korone – ‘Važno za nastavak sezone!’

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2021

Prvotimci Partizana i članovi stručnog štaba, vakcinisaće se protiv virusa Kovid 19 u ponedeljak.. The post VELIKA AKCIJA CRNO-BELIH: Svi košarkaši Partizana će primiti vakcinu protiv korone – ‘Važno za nastavak sezone!’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

MEGA DOČEKUJE FMP NA ZATVARANJU ABA SEZONE – Jovanović: ‘Verujem da ćemo izaći motivisani i pokazati kvalitet’

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2021

U nedelju 11. aprila od 12 časova Mega Soccerbet će u okviru 25. kola ABA lige dočekati ekipu FMP-a, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali sportova Ranko Žeravica.. The post MEGA DOČEKUJE FMP NA ZATVARANJU ABA SEZONE – Jovanović: ‘Verujem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.