Radnički protiv Loznice u Kupu

Izvor: NTV.rs, 13.Okt.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv Loznice u Kupu

Fudbaleri Radničkog igraće sa Loznicom u gostima u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije odlučeno je žrebom koji je održan u Sportskom centru Fudbalskog saveza u Staroj Pazovi. Ekipa Loznice takmiči se u Prvoj ligi i nakon devet odigranih kola se nalazi na 11. poziciji sa 11 bodova. Sa druge strane Radnički se nalazi na osmom mestu tabele Superlige.
Kao i uvek u Kupu, igra se jedna utakmica, a mečevi su na programu 28. oktobra, osim duela Sinđelić – >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Partizan koji je na programu četiri dana ranije.Osmina finala na programu je drugog decembra, a takmičenje se onda nastavlja 2016. godine utakmicama četvrtfinala drugog marta. Trofej brani Čukarički, koji je prošle sezone pobedio Partizan u finalu, a sada će putovati na Kosovo i gostovati Mokroj Gori u Zubinom Potoku.
Parovi šesnaestine finala Kupa Srbije:
Mokra Gora (Zubin Potok) – Čukarički
Sinđelić (Beograd) – Partizan
Bačka (Bačka Palanka) – Crvena zvezda
Kolubara (Lazarevac) – Vojvodina
Loznica – Radnički Niš
BSK Borča – Mladost Lučani
Novi Pazar – Javor
Zemun – Spartak
Proleter Novi Sad – Jagodina
Moravac Orion – Napredak
Metalac – OFK Beograd
ČSK Pivara – Borac Čačak
Sloga Petrovac na Mlavi – Voždovac
Bežanija – Radnički Kragujevac
Radnik Surdulica – Donji Srem
Inđija – Rad

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.