Kup opet na Kosovu?

Izvor: Mondo, 12.Okt.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup opet na Kosovu?

Ilija Petković izvlačiće u Staroj Pazovi imena 32 kluba učesnika Kupa Srbije. Učesnik i potencijalni domaćin je i Mokra Gora iz Zubinog Potoka.

Foto: MN Press

Čukarički kreće u odbranu trofeja Kupa Srbije, izazivači u napad na pehar masovnijeg takmičenja.

U utorak u podne, u Kući fudbala u Staroj Pazovi, nekadašnji reprezentativac i selektor Ilija Petković izvlačiće kuglice sa imenima učesnika. Odrediće parove šesnaestine finala, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će biti odigrana u sredu, 28. oktobra.

Ekipe će biti podeljene u dva šešira, na osnovu plasmana iz prethodne sezone.

Aktuelni savetnik predsednika Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Stručnog odbora FSS širiće ceduljice na kojima će pisati:

Prvi šešir: Čukarički, Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Novi Pazar, Rad, Mladost Lučani, OFK Beograd, Radnički Niš, Jagodina, Spartak, Voždovac, Borac, Napredak, Donji Srem i Radnički 1923.

Drugi šešir: Radnik Surdulica, Javor, Metalac, Bačka (Bačka Palanka), Inđija, Sinđelić (Beograd), Proleter Novi Sad, Sloga Petrovac na Mlavi, Bežanija, BSK Borča, Kolubara, Loznica, Moravac Orion, Zemun, Mokra Gora, ČSK Pivara.

Utakmice osmine finala biće odigrane 2. decembra 2015, a svi ostali susreti sledeće godine. Četvrtfinale je zakazano za 2. mart, polufinale za 16. mart i 20. april, a finale za 11. maj.

Prošle godine, šesnaestina finala igrala se u Zvečanu, gde je Vojvodina gostovala i pobedila 1:0. U Zubinom Potoku 2010. je gostovalo Smederevo i pobedilo na penale. Sezonu ranije Napredak je izgubio u Kosovskoj Mitrovici, a 2007. je takođe Zubin Potok video pobedu Zemuna.

Mokra Gora je učestvovala u ovoj fazi Kupa i 2006, kada je kod kuće eliminisala Borac, pa ugostila Crvenu zvezdu u osmini finala i izgubila 1:2.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP SRBIJE: Partizan i Zvezda gostuju prvoligašima

Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2015, 13:04

U Kući fudbala u Staroj Pazovi danas je održan žreb za utamice prvog kola najmasovnijeg takmičenja na ovim prostorima – Kupa Srbije.. . Branilac trofeja Čukarički u prvom kolu protiv Mokre Gore, prošlogodišnji finalista Partizan igra gradski derbi sa Sinđelićem, Crvena zvezda gostuje Bačkoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.