RUTINA U HUMSKOJ: Partizan lako ukrotio Zmajeve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 15:54

RUTINA U HUMSKOJ: Partizan lako ukrotio Zmajeve (VIDEO)

Voždovac sudbinu opstanka rešava u poslednjem kolu.

Fudbaleri Partizana danas od 16 časova dočekuju ekipu Voždovca na stadionu u Humskoj, u poslednjoj utakmici 37. kola Superlige Srbije. Za crno-bele ovaj meč nema rezultatski značaj jer će ostati na drugoj pozicviji bez obzira na njegov ishod, ali je veoma bitan Voždovcu.

Zmajevi su trenutno na 12. poziciji sa 47 bodova koliko ima i Rad na 13. mestu, dok Radnički sa 46 poena drži 14. poziciju, prvu iznad crte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja označava ko ostaje u Superligi, a ko ispada u niži rang. Zbog toga Voždovcu i meč sa Partizan biti ili ne biti jer bi eventualnom pobedom obezbedili opstanak i ne bi morali da streepe u poslednjem kolu. Kao što je već rečeno crno-beloima ovaj meč rezultatski ne znači, ali bi dobar rezultat bio poželjan kako bi se u što boljem raspoloženju dočekalo finale kupa koje je sve bliže, a igra se 25. maja.

II POLUVREME

I POLUVREME

PARTIZAN – VOŽDOVAC 3:0 (1:0)

Stadion Partizana.

Sudija: Miloš Đorđić

Strelac: Bogdanović 21 ag, Jović 73, Natho 79.

PARTIZAN: Popović, Živković, Banjak, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Jojić (80. Baždar), Lutovac (68. Stevanović), Pavlović (60. Natho), Holender (60. Jović), L. Marković (60. Štulić).

VOŽDOVAC: Preković, Lasickas, Milović, A. Bogdanović (75. V. Bogdanović), Hajdin, Purtić, Milosavljević – Stojčev (70. Stoisavljević), Milojević (70. Ajdinović), Stanisavljević (75. Dukić), Janković (46. Cvetićanin).

SUPERLIGA SRBIJE, 37. kolo

Petak

Radnik - TSC 0:3 (0:0)

Vojvodina - Spartak 1:1 (0:1)

OFK Bačka - Crvena zvezda 0:5 (0:4)

Subota

Metalac - Novi Pazar 1:1 (1:0)

Inđija - Proleter 0:5 (0:3)

Javor - Čukarički 1:2 (0:0)

Napredak - Mladost 2:0 (1:0)

Rad - Mačva 7:1 (4:0)

Zlatibor - Radnički Niš 0:0 (0:0)

Partizan - Voždovac

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.