Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 00:04

REZZIME DANA (četvrtak): Maribor i Soligorsk častili autsajdere, Partizan zaokružio keca

Pogledajte ko vam je 27. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

PARTIZAN - RFS (tip 1, kvota 1,20) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – rezultat 1:0

Partizan je napadao, gosti iz Letonije su se branili, ali uprkos dominaciji crno-beli nisu smogli snage da postignu gol iz igre. Meč je odlučen u 52. minutu kada je Natho sa bele tačke savladao protivničkog golmana. Uspešan start kluba iz Humske na evropskom putu i peta pobeda iz šest duela od starta sezona.

OPŠIRNIJEOVDE.

ROZENBORG - BRELDABLIK (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 4:2

Rozenborg je bez većih problema prošao ekipu sa kojom je do ovog duela imao 1:1 u međusobnom skoru. Sa četiri gola u mreži gostiju u prvih pola sata igre, pitanje pobednika već je bilo rešeno. Islanđani su u drugom delu igre uspeli da poprave utisak sa dva gola, ali ne i da eventualnim trećim, uplaše Norveški tim.

ABERDIN - RUNAVIK (tip 1, kvota 1.15) – rezultat 6:0

Razlika u kvalitetu ogromna i očigledna. Golman škotskog tima nije dočekao ni jednu loptu koja je išla u gol, jer udaraca u okvir nije bilo. Čuvar mreže gostiju sa Farskih Ostrva je za to vreme gledao kako mu se mreža puni. Aberdin je brojao do šest, Hedžes se okitio hettrikom u četvrtoj pobedi Redsa u prethodnih pet utakmica.

MADERVEL - GLENTORAN (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 5:1

Još jedan predstavnik Škotske, Madervel bio je izuzetno ubedljiv, sa tim što je goleda počela tek u završnoj trećini utakmice. Ekipa Glentorana pomogla je rivalu u 51. minutu kada je Klukas zaradio crveni kartona, a od tog trenutka se sve otvorilo. Od prvog pogotka, golovi su padali u proseku na pet, šest minuta.

MALME - KRAKOVIJA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:0

Lider švedskog šampionata pogađao je u prvom u pretposlednjem minutu prvog poluvremena i to mu je bilo dovoljno da u potpunosti razoruža goste iz Poljske. Krakovija iz četiri udarca ka protivničkom golu nije uspela da zatrese mrežu, dok će Malme u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope jer je u prethodnih sedam utakmica šest puta slavio i jednom igrao nerešeno.

ORHUS – HONKA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 5:2

Iako rezultat 5:2 govori da je danski predstavnik kod kuće razbio Fince, sve do prvog minuta sudijske Orhus je sa 3:2 imao samo gol prednosti, a gosti aktivan rezultat. Honka je prekinula seriju nepobedivosti od 11 utakmica, Danci se naoružavaju samopouzdanjem za predstojeće prvenstvo koje startuje 11. Septembra.

SERVET – RUŽOMBEROK (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Švajcarski predstavnik je u Ženevi zatvorio sve prilaze svom golu, ali ga to nije sprečilo da u tri navrata pronađe put do protivničke mreže. Servet je otvorio rivala tek desetak minuta po startu drugog dela, da bi sa još dva gola mirno priveo meč kraju opravdavši epitet izrazitog favorita protiv slovačkog predstavnika.

LEH POZNANJ - VALMIERA (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 3:0

Valmiera je u okršaj sa Lehom ušla u odličnom raspoloženju posle remija i četiri pobede iz pet duela, ali to nije bilo dovoljno da se preskoči vicešampion Poljske. Tim iz Poznanja je sa dva gola Isaha obezbedio prolaz dalje, a u finišu susreta je još jednom naterao protivničku odbranu na kapitulaciju. Leh je deveti put zaredom postigao barem gol.

PRECRTANO:

MARIBOR - KOLEREJN (tip 1, kvota 1,13) – rezultat 1:1

Dopustio je Maribor da mu se čitava ovogodišnja evropska saga svede na jednu utakmicu sa dva produžetka i penal serijom i da ga tako eliminiše autsajder iz Severne Irske koji je do vođstva stigao u 62. minutu. Domaćin je četiri minuta kasnije ekspresno izjednačio i kada se očekivalo da će tas prevagnuti na njegovu stranu, pogodak prevage je izostao. Ostalo znate.

SOLIGORSK – SFINTUL (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 0:0

Soligorsk je sebi zakomplikovao život, a kladioce naterao da počnu da grickaju nokte od 28. minuta kada je ostao sa igračem manje na terenu. Tako desetkovan preživeo je ostatak utakice, prodžetke, ali ne i penal seriju. Moldavski tim je bio perfektan pogodivši sva četiri penala koja je izveo, Soligorsk se obrukao pogodivši samo jedan od tri jedanaesterca.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Na akademskom nivou

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020

Pogledajte ko vam je 27. avgusta doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.