REAKCIJE KRALJA NA ŽREB: Poštujemo protivnike, ali prvo moramo da eliminišemo Sabah

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 16:30

REAKCIJE KRALJA NA ŽREB: Poštujemo protivnike, ali prvo moramo da eliminišemo Sabah

Ako prođe Sabah, Partizan igra protivboljeg iz dvomeča FCSB-a i Nordsjelanda.

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj izjavio je danas da "crno-beli" prvo moraju da eliminišu Sabah u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a onda da razmišljaju o protivniku u plej-ofu za plasman u ovo takmičenje. Žrebom je ranije danas u Nionu određeno da pobednik duela Partizan - Sabah u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija igra sa boljim iz meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FCSB (bivša Steaua) i danskog Nordsjelanda. Mečevi plej-ofa za plasman u LK biće odigrani 24. i 31. avgusta.

 - Moje misli su usredsređene pre svega na Baku i Sabah, moje misli i svih igrača. Ako bude sve kako očekujemo, moram da kažem da je ovo bolje nego da smo igrali sa Osasunom ili nekom drugom ekipom - rekao je Kralj, saopšteno je iz Partizana.

Fudbaleri Partizana u sredu putuju u Azerbejdžan gde će dan kasnije igrati protiv Sabaha. Revanš duel je na programu 17. avgusta u Beogradu.

 - Poštujemo protivnike, Steaua je nekadašnji prvak Evrope, Nordsjeland ne poznajem dobro, ali znam da imaju dobre rezultate u poslednje vreme. Prvo Sabah, pa onda sve ostalo - rekao je Kralj. 

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Potencijalni rivali Partizana u plej-ofu LK: Jednima vojska oduzela identitet, drugima Afrikanci prave uspehe

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Avg.2023, 04:35

Protiv obe ekipe crno-beli su igrali u poslednjih osam godina .. Foto: FK Partizan, fcsb.ro, fcn.dk. .. Na žrebu održanom u švajcarskom Nionu u ponedeljak Partizan je saznao da će u slučaju da prođe azerbejdžanski Sabah u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija igrati protiv...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.