REAKCIJE IZ PIREJA: Trener Olimpijakosa zadovoljan žrebom, Marko Marin slikom razbesneo Grobare! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJE IZ PIREJA: Trener Olimpijakosa zadovoljan žrebom, Marko Marin slikom razbesneo Grobare! (FOTO)

Dok Partizan baš i ne sme da gleda ka Olimpijakosu dok ne završi posao protiv Budućnosti, iz Pireja uveliko gledaju ka Humskoj.

Trener Olimpijakosa, kosovski Albanac Besnik Hasi istakao je da njegov tim drži sve u svojim rukama i da je atmosfera odlična.
– Mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu. Važno je da ostanemo koncentrisani. Imamo dobar tim, kvalitetne fudbalere. Novi igrači polako ulaze u ritam, atmosfera je odlična – rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Hasi posle žreba.
Zanimljivo, Hasi je pre sedam godina bio asistent na klupi Anderlehta kada ga je Partizan izbacio na poslednjem stepeniku pred Ligu šampiona. Svojevremeno je fudbal igrao u Srbiji i nosio dres Dinama iz Pančeva.
– Dobro poznajemo Partizan, poštujemo srpskog šampiona. Prednost Partizana je što će iza sebe imati dva meča u drugom kolu. Za nas je dobro što je prvi meč u gostima, a revanš pred našim navijačima. Sada ćemo da se fokusiramo na Partizan, u ovoj fazi takmičenja svaki protivnik je težak – istakao je Albanac rođen u Đakovici.
Bes navijača Partizana izazvao je fudbaler Olimpijakosa, Marko Marin, inače veliki navijač Crvene zvezde. On je odmah po žrebu objavio sliku grbova Olimpijakosa i Crvene zvezde, uz natpis ‘pravoslavna braća’ i komentar ‘Idemo’.
Ovo je ta slika, ali je brzo morao da je skloni sa Instagrama, jer su usledili masovni negativni komentari pristalica Partizana.

The post REAKCIJE IZ PIREJA: Trener Olimpijakosa zadovoljan žrebom, Marko Marin slikom razbesneo Grobare! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.