Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAŽNATOVIĆ POTVRDIO: Biser Partizana napustio crno-bele i otišao u Španiju (FOTO)

Kako se i spekulisalo Partizan je ostao bez jednog od svojih bisera, tu vest je potvrdio Miško Ražnatović.

Dileme više nema. Petar Aranitović nije više član Partizana. Mladi igrač se odlučio za odlazak, a sledeća stanica mu je Manresa. Aranitović je prošle sezone dobijao šansu kod Aleksandra Džikića, ali se čini da je nije baš iskoristio.
EVROKUP: Partizanov rival se opasno pojačao, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stigao je sjajni američki plejmejker (VIDEO)
Petar Aranitovic moved from Partizan to Acb team, Manresa! #BeoBasket
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 23, 2016
Partizan su do sada napustili Amerikanci Kevin Džons, Darel Vilijams i Džamar Vilson, a u stigli su Stefan Birčević i Đorđe Majstorović.
EVROKUP: Partizan dobio novog rivala
The post RAŽNATOVIĆ POTVRDIO: Biser Partizana napustio crno-bele i otišao u Španiju (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Potvrđeno - Ode i bek iz Partizana u ACB ligu!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016

Petar Aranitović novi je član Manrese...Petar Aranitović je novi član španske Manrese...Ovo je potvrdio Miško Ražnatović na svom Tviter nalogu, mladi košarkaš Partizana je definitivno napustio klub kako se i nagoveštavalo krajem prethodne sezone...Ovaj 21-godišnji srpski košarkaš je do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.