Prvi uslov ispunjen, Partizan konačno dobija pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi uslov ispunjen, Partizan konačno dobija pojačanje!

Posle ovoga, neizvesnosti više ne bi trebalo da bude.

Pripreme Partizana samo što nisu počele (prozivka je zakazana za 13. jun), a još uvek se čeka promocija prvog letnjeg pojačanja.

Trener Partizana Savo Milošević je nagovestio da bi moglo da se malo zakasni sa dovođenjem novajlija, ali se ipak očekivalo da bar neki posao bude završen do početka priprema.

Ipak, izgleda da je jedan transfer konačno realizovan.

Današnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Žurnal'' piše da će mladi štoper Dominik Dinga danas, ili najkasnije sutra ozvaničiti dolazak u Partizan, pošto je prethodno ispunjen prvi uslov koji je ruski Ural postavio pred njega - da sa njima produuži ugovor na još godinu dana.

Dakle, Dinga će u Partizan doći kao pozajmljen igrač, uz mogućnost da crno-beli otkupe njegov ugovor na kraju sezone, a kada je u pitanju cena otkupa, za sada se pominje suma od 300.000 evra.

Pomenuti list navodi da su se uprave dva kluba već dogovorila o ovom transferu, kao i da će klub iz Humske tokom sezone biti u obavezi da obaveštava Ruse o eventualnim ponudama koje bi stizale na Dinginu adresu tokom pozajmice u Partizanu.

Posle Dinge, očekuje se da bi Partizan u narednih par dana mogao da ozvaniči i transfer Aleksandra Lutovca iz Rada, ali i da konačno potpiše novi ugovor sa štoperom Bojanom Ostojićem, što je bila prva Miloševićeva želja posle osvojenog Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.