Prvi uslov ispunjen, Partizan konačno dobija pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.06.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle ovoga, neizvesnosti više ne bi trebalo da bude.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pripreme Partizana samo što nisu počele (prozivka je zakazana za 13. jun), a još uvek se čeka promocija prvog letnjeg pojačanja.

Trener Partizana Savo Milošević je nagovestio da bi moglo da se malo zakasni sa dovođenjem novajlija, ali se ipak očekivalo da bar neki posao bude završen do početka priprema.

Ipak, izgleda da je jedan transfer konačno realizovan.

Današnji ''Žurnal'' piše da će mladi štoper Dominik Dinga danas, ili najkasnije sutra ozvaničiti dolazak u Partizan, pošto je prethodno ispunjen prvi uslov koji je ruski Ural postavio pred njega - da sa njima produuži ugovor na još godinu dana.

Dakle, Dinga će u Partizan doći kao pozajmljen igrač, uz mogućnost da crno-beli otkupe njegov ugovor na kraju sezone, a kada je u pitanju cena otkupa, za sada se pominje suma od 300.000 evra.

Pomenuti list navodi da su se uprave dva kluba već dogovorila o ovom transferu, kao i da će klub iz Humske tokom sezone biti u obavezi da obaveštava Ruse o eventualnim ponudama koje bi stizale na Dinginu adresu tokom pozajmice u Partizanu.

Posle Dinge, očekuje se da bi Partizan u narednih par dana mogao da ozvaniči i transfer Aleksandra Lutovca iz Rada, ali i da konačno potpiše novi ugovor sa štoperom Bojanom Ostojićem, što je bila prva Miloševićeva želja posle osvojenog Kupa Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 11.06.2019
18:31

Nisam mnogo video od Dinge, ali ono što sam video on definitivno nije pojačanje, sada je najslabiji štoper od svih u Partizanu. Partizanu na tim koji već ima mlade talentovane igrače u njemu i na čijim vratima kucaju još takvih iz omladinske škole ne trebaju takvi ili čak slabiji već trebaju 5-6 igrača koji će zaista praviti razliku.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
10:34

Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic/Enake (?- neki nas klinac), Vitas (Dinga), ? (Ostojic, Balaz), Momcilovic (Sehovic)- Zdjelar (Radin, Scekic), stranac/Nisic (?)- Sulejmani/Tosic (Lutovac, Zakaric- mozda i prodaja?), Jojic/Pantic (Pavlovic, Birmancevic), Leonardo (Ivanovic, S. Jovanovic)- stranac/Djurdjevic/Skuletic (Saponjic/Dj. Jovanovic, Novic/Arambasic).

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 11.06.2019
17:08

brate malo manje maste moras i mnogo manje tih upitnika ah ha

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 11.06.2019
22:03

Dogovoreno ha ah

avatar
Душан Терић
Tuesday, 11.06.2019
18:06

Nabrojao si 35 igraca. Tri tima I 2 repete. Stvarno si hit. A jos uz to barem trecina treba da se dovede. I to ni manje ni vise I jojic I sulejmani. Realno mnogo igras igrice.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
10:26

Je l' otisao licno u Rusiju da potpise? :-D