Prva četvrtina: Crno-beli blistaju u Morači, Budućnost - Partizan 9:22

Izvor: Blic, 21.Okt.2012, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva četvrtina: Crno-beli blistaju u "Morači", Budućnost - Partizan 9:22

Košarkaši Partizana gostuju u dvorani Morača ekipi Budućnosti u okviru 5. kola ABA lige. Sam početak meča bio je pod znakom pitanja, zbog velikih nereda na tribinama.

Neposredno pred početak meča, navijači Budućnosti su uleteli na parket i došli do tribine sa pristalicama Partizana, kada su usledili tuča i neredi, koje je policija smirila tek nakon pola sata.

Kada su se stvorili uslovi za igru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrači obe ekipe su opet izašli na parket. Trener Partizana Duško Vujošević se opredelio za petorku: Vesterman, Milosavljević, Lučić, Gordon i Musli, dok je njegov kolega Dejan Radonjić na parket posalo: Lija, Popovića, Vitkovca, Miloševića i Bosta.

Posle 50 sekundi meča i tri meča suspenzije, Duško Vujošević se vratio svojim navikama i zaradio tehničku grešku.

Povezane vesti: Neredi u "Morači": Tuča navijača Budućnosti i Partizana, ima i povređenih! Partizan pobedom nad Budućnošću osigurao treće mesto Jovanović: Protiv Budućnosti za što bolji plasman pred fajnal for Jovanović: Nadam se da ćemo pregrmeti privikavanje na nastupe bez Pekovića Umor stigao košarkaše Partizana u Podgorici, poraz crno-belih od Budućnosti

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U “MORAČI”: Navijači Budućnosti napali Grobare, devetoro povređenih (FOTO, VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2012

„Morača“ je proključala pre početka duela petog kola ABA lige između Budućnosti i Partizana.. Na kraju zagrevanja, navijači crnogorske ekipe, smešteni iza jednog od koševa, uleteli su na parket sa namerom da se obračunaju sa pristalicama crno–belih koji su bili smešteni na suprotnom delu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

NISU IH OMELI NEREDI: Košarkaši Partizana rasturili Budućnost! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2012

Iako su utakmicu započeli dok je u "Morači" bilo još dima od topovskih udara," crno-beli" su prikazali odličnu igru, za koju Podgoričani nisu imali nikakvo rešenje - 81:62 (22:9, 20:22, 21:14, 18:17)

Nastavak na Telegraf.rs...

CSKA je prošlost, Partizan održao čas košarke u "Morači"

Izvor: Blic, 21.Okt.2012

Košarkaši Partizana očitali su pravu lekciju ekipi Budućnosti u okviru 5. kola ABA lige i rezultatom 81:62 (22:9, 22:20, 21:14, 18:17) došli do prve pobede na gostovanjima ove sezone. Sam početak meča bio je pod znakom pitanja, zbog velikih nereda na tribinama...Četvrta pobeda srpskog prvaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.