Prštalo na sednici Partizanovog sekretarijata, potpredsednik napada Đurićevu fotelju!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštalo na sednici Partizanovog sekretarijata, potpredsednik napada Đurićevu fotelju!

Duško Jovanović, potpredsednik u ostavci, tražio je hitno sazivanje sednice UO i Skupštine kluba

U fudbalskom klubu Partizan održan je u petak sastanak Sekretarijata na kome se raspravljalo o aktuelnim temama u klubu, ali čini se da je atmosfera daleko bila od mirne i da su se vodile veoma žustre rasprave.

Kako saznaju “Novosti“, na sednici je došlo do velike diskusije koju je započeo potpredsednik u ostavci Duško Jovanović koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tražio hitno zakazivanje sednice Upravnog odbora u što kraćem roku, a da se zatim sazove i Skupština kluba na kojoj bi trebalo da sa funkcije predsednika siđe Dragan Đurić.

Izgleda da je Jovanović uspeo u svojoj nameri, pošto je u zvaničnom saopštenju na sajtu kluba navedeno da će sastanak UO biti odražan u narednih desetak dana, a naredna sednica Sekretarijata biće polovinom sledeće nedelje. Podsetimo da je Dragan Đurić najavio da će se povući sa mesta prvog čoveka u decembru kada mu bude istekao mandat.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.