Protiv Cibone nije igrao, uskoro rastanak sa Partizanom?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Cibone nije igrao, uskoro rastanak sa Partizanom?

Novajlija se nije naigrao u crno-belom dresu.

Partizan je sinoć bio ubedljiv protiv Cibone u meču koji je trebalo da bude derbi ABA lige, a košarkaš "crno-belih" Žanis Pejner nije bio u timu.

Tako su se pojavile spekulacije da bi 29-godišnji Letonac mogao da napusti Partizan, prenosi Sport klub.

Pejners je stigao iz Darušafake proteklog leta, međutim nije opravdao očekivanja beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima, a prema nekim informacijama on je blizu odlaska iz Beograda.

Letonac je u ABA ligi upisao devet nastupa i za nešto više od 14 minuta po meču u proseku postizao 3,8 poena i 2,3 skoka.

On je karijeru počeo u VEF Rigi, a igrao je još u Latvijas Univerzitetu, MBC Mikolaiv, Ventspilsu, PAOK, Lietkabelisu i Darušafaki.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ova četvorica su sigurna za odlazak iz Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019

Crvena zvezda će morati da pretrpi određene promene ovog januara...Ekipa Crvene zvezde moraće da pretrpi određene promene pošto će u drugom delu sezone imati duplo manje mečeva nego u prvom, a tim je prenatrpan i ima čak u proseku trojicu po poziciji...Ko bi mogao da napusti klub?.."Sportska...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.