Ova četvorica su sigurna za odlazak iz Zvezde?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.12.2019.
18:14
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će morati da pretrpi određene promene ovog januara.

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde moraće da pretrpi određene promene pošto će u drugom delu sezone imati duplo manje mečeva nego u prvom, a tim je prenatrpan i ima čak u proseku trojicu po poziciji.

Ko bi mogao da napusti klub?

"Sportska centrala" danas prenosi da su to četvorica. Žander je prvi, slede ga Milan Jevtović, Veljko Simić i Hoze Kanjas.

Žander se obrukao protiv Olimpijakosa nakon čega se našao i na udaru navijača, Milan Jevtović jednostavno nije dobijao veliku priliku i na pragu je odlaska, Veljko Simić nije igrao toliko ove sezone, a Kanjas nije pokazao zašto je doveden u Zvezdu.

Čekamo još informacija, priče o odlascima i dolascima u Crvenu zvezdu su tek počele...





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 17.12.2019
11:46

Mene brine činjenica da pored Marina mi nemamo igrača koji je kapacitet, koji pravi dodatu vrednost na terenu. Vulić me nervira (paralele na našoj polovini, koje se lako preseču), Petrović je izvikan, ništa posebno, a imao je dosta prilika da se pokaže, pa nije. Ukratko, srednji red nam je tanak, a tu se dobijaju utakmice. Predstoji nam ozbiljna rekonstrukcija tima. Milojević da ima karakter (nadam se da ima) ne bi smeo da u ovakvim okolnostima napusti Zvezdu. Kumovao je i on ovom stanju. Treba da se oseća odgovornim, a ne da "uvređen i povređen" pokupi "pinkle".

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 17.12.2019
02:00

Dodati jos i Tomanea,VLP,Jovancica,Babica, a Benu novi ugovor i prikljuciti par mladih iz Graficara.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 16.12.2019
23:28

Uh dobro je da nijedan od te četvorice nije Supermiloja, Mrkela, lice sa poternice ili abolirani. A zašto da ode bilo ko kada sve funkcioniše perfektno, zar ne kaže tako tabela?

avatar
ČokoMoko
Monday, 16.12.2019
22:13

... plus Tomane, La Para, Garsija i Milunovic! Obnoviti ugovor sa Benom, jedini stranac koji igra u Zvezdi u kontinuitetu, vratiti decu iz Graficara i Kataia ako moze i to je dovoljno za drugu polusezonu!

avatar
Old_school
Monday, 16.12.2019
21:25

Simic i Jevtovic su izmislili fudbal za La Paru, pa i za Garsiju. Kad god su dobili sansu, duplo vise su pokazali.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 16.12.2019
21:16

Jevtovića su jurili dve godine,kada je došao nisu mu dali šansu.Za navijače je on neznamo kakav.

avatar
Brajkoo
Monday, 16.12.2019
21:12

Svi zajedno ne mogu da se prodaju za milion eura

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 16.12.2019
21:49

Kad bi ih prodavali pantic i njegovi sojici.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 16.12.2019
21:02

Tomane, Zander, Van La Para, Kanjas i Garsija treba da odu, a zamene dovesti iz nase Super Lige i Graficara.

avatar
Popay
Monday, 16.12.2019
21:54

Tomane i Garsija imaju potencijala...jedino za njih bi imao strpljenja...svi bi mi odmah odjednom sve...ali evo primer Radonjica u Marseju tek sad je počeo nešto da pokazuje...Dani Olmo je također tek nakon 3.godine u Dinamu ZG počeo postizati neke rezultate..
Jirku je poslano na pozajmicu i tek nakon skoro godinu dana se razigrao..mozda bi tako trebalo i Garsiju(osim ako mu Ugovorom nije drugačije rešeno)
Kanjas je imao oscilacije- ali je spor -i tu nema popravka..

Drugo ,možda im ne leže pozicije...kod nas Gobeljić (univerzalac) može igrati i ofanzivno ali se ustalio kao bek, također Žander iako je bek> bio bi daleko bolji kao krilo...(ili daleko od domaćeg gola)
dok ovaj La Para>On nema potencijal baš nikakav,tj ne vidim ga ni kao krilo ni kao beka,ni vezistu,a možda je dobar golman (Haha)..

Vraćam se na Tomanea i Garsiju-mislim da nisu došli do punog izražaja..

avatar
jv
Monday, 16.12.2019
19:59

Simić? Da se razumemo, nije on neki igrač, ali kada je god dobio priliku odigrao je dobro.

avatar
MarkoSi
Monday, 16.12.2019
20:59

Klasična kombinacija od igrača poput Njegoša Petrovića. Odličan prvoligaški fudbaler bez ozbiljnijeg kapaciteta. Žao mi je samo Jevtovića koji je za Van La Prevaru izmislio fudbal,ali zbog tog hohštapleraja nije dobijao priliku.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 18.12.2019
10:41

@Man united - Drago mi je što mi je objasni neko ko se u te stvari razume. Ja sam živeo u zabludi da neko ili zna da igra fudbal ili ne zna. Sve sam živeo u zabludi da je Dejan Stanković imao 18 godina kada je od fudbala odučio Kajzerslautern, da ne pričam o Džajiću, Pižonu, Piksiju...Čoveku koji se razume svakako ne bi trebalo da pričam o tome kada je i kako igrao Mbape niti da ga podsetim da iskusni 19-godišnji Haland ove sezone trese mreže kao od šale. Daj bre čoveče, izađi iz mantre koju nam pričaju likovi po Srbiji, otvori oči i videćeš. Njegoš Petrović=kombinacija, Van La Prevara=Parker.

avatar
Man united
Tuesday, 17.12.2019
15:12

Не причај о нечему у шта се не разумеш. Каква црна комбинација? Дечко је један од перспективнијих српских играча. То што ти очекујеш да он са 20 година кида у ЛШ је ствар твоје перцепције. А тај Ван Ла Превара, како га зовеш је одиграо само 4 утакмице у суперлиги. Мање од Јевтовића, који је одиграо 6. Тако да не знам како то због њега није добијао прилику. Ван Ла Пара је углавном играо ЛШ, то је проблем. Одличан је играч, само мора константније да игра да би пронашао своју форму.