Proradio Valjak, uvrede pokvarile utisak! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradio ''Valjak'', uvrede pokvarile utisak! (video)

Posle dva uzastopna poraza, košarkaši Partizana večeras se vratili u pobednički ritam, ubedljivim trijumfom nad FMP-om. Večerašnji meč obeležio i višeminutni prekid sredinom druge deonice.

U drugoj večerašnjoj utakmici 19. kola ABA lige, Partizan je pred svojim navijačima u hali ''Aleksandar Nikolić'' savladao ekipu FMP-a sa 97:70.

Crno-beli su se tako učvrstili na drugom mestu na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 15 pobeda i 4 poraza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok FMP sada ima skor 7-12.

Partizan je tokom najvećeg dela ovog meča kontrolisao dešavanja na terenu, imao je vođstvo koje je od druge četvrtine postalo i prilično ubedljivo.

''Panteri'' su se tokom prvih deset minuta dobro držali, bili su u zaostatku od pet poena razlike (24:19) na ulasku u drugi kvartal, ali Partizan je onda pojačao ritam, iz minuta u minut uvećavao vođstvo koje je ubrzo postalo dvocifreno.

Međutim, u tim trenucima sa tribina su sve glasnija bila uvredljiva skandiranja navijača Partizana na račun Nebojše Čovića i njegove porodice, pa su pri rezultatu 40:27 sudije odlučile da prekinu meč.

Gosti su odmah zatim napustili teren i pretilo je da bi incident mogao da postane još ozbiljniji. Kapiten Partizana Novica Veličković se potom obratio navijačima, apelujući na njih da korektno navijaju i da prestanu sa uvredama.

Oni ga u prvom trenutku nisu poslušali, ali su zatim počeli da skandiraju ime Željka Obradovića i gostujući košarkaši su se ubrzo vratili na teren.

Meč je nastavljen, a naredne minute obeležio je Mihajlo Andrić, koji je vezao dve trojke i posle poena Novice Veličkovića sa linije slobodnih bacanja crno-beli stižu do ''plus 20'' - 49:29.

Do kraja poluvremena, FMP je uspeo da koliko-toliko ublaži ovaj zaostatak, pa se na odmor otišlo rezultatom 54:37 za Partizan.

U nastavku, Partizan nije dozvolio gostima da ugroze ovo ubedljivo vođstvo, iako se plejmejker Vilijam Hečer i večeras propisno ispromašivao.

Ipak, tokom poslednje deonice razbio je maler, pa je posle četiri promašene, vezao i dve pogođene trojke, a kada se tome doda i sjajna igra oporavljenog Ratkovice (trojke 4/4), ''Panterima'' večeras nije bilo spasa.

Uz ubedljiv trijumf, upravo je povratak Ratkovice, ali i Đorđa Majstorovića, koji je takođe dugo pauzirao zbog povrede, Partizanov večerašnji veliki dobitak.

Kako rekosmo, uvrede sa tribina su pokvarile kompletan utisak, a upravo to je obeležilo i sam kraj meča. Partizanovi navijači su ponovo počeli sa istim ''repertoarom''...

Kada je statistika u pitanju, Ratkovica najefikasniji u Partizanu sa 21 poenom, a pratio ga je Veličković sa 17.

Kod gostiju, Bolden najefikasniji sa 18, Čović je meč završio sa 15 poena.

Podsetimo, ranije večeras Crvena zvezda mts je kao gost savladala Igokeu sa 77-68, a od 21 čas igraju Cibona i Olimpija u Zagrebu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanova rafalna paljba, FMP napuštao teren zbog vređanja Čovića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2017

Majstorović zaigrao prvi put od novembra..Partizan opet pobeđuje. Posle dve „sušne“ utakmice crno-beli košarkaši upisali su pobedu i to veoma ubedljivu - 98:70 protiv gostujućeg FMP-a iz Železnika u 19. kolu Jadranske lige. Ovim trijumfom, 15. u regionalnom takmičenju, Partizan se ponovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kad igraju Milan i Napoli, ne može da bude dosadno! ''Rosoneri'' praznih šaka! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017

Sjajan meč na ''San Siru'' večeras, mnogo uzbuđenja, uostalom, Milan i Napoli su nas na to već i navikli. Na kraju, bodovi putuju u Napulj...U derbiju 21. kola Serije A, Napoli je kao gost savladao ekipu Milana sa 2:1...Ispostavilo se da je za ishod meča ključno bilo prvih deset minuta, iako je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.