Kad igraju Milan i Napoli, ne može da bude dosadno! Rosoneri praznih šaka! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad igraju Milan i Napoli, ne može da bude dosadno! ''Rosoneri'' praznih šaka! (video)

Sjajan meč na ''San Siru'' večeras, mnogo uzbuđenja, uostalom, Milan i Napoli su nas na to već i navikli. Na kraju, bodovi putuju u Napulj.

U derbiju 21. kola Serije A, Napoli je kao gost savladao ekipu Milana sa 2:1.

Ispostavilo se da je za ishod meča ključno bilo prvih deset minuta, iako je tokom čitavih 90 bilo mnogo šansi na obe strane.

Naime, u tom periodu igre ekipa iz Napulja je postigla oba gola!

Igrao se šesti minut kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Mertens uposlio Insinjea, a ovaj savladao Donarumu za vođstvo Napolija, a samo tri minuta kasnije mladi golman ''Rosonera'' je ponovo morao da vadi loptu iz mreže.

Ovoga puta, asistenciju Mertensa iskoristio je Kaljehon i činilo se tada da Milanu preti debakl.

Međutim, kao i u prošlom kolu protiv Torina, kada je takođe bio na pragu debakla, tim Vinćenca Montele je našao snage da uzvrati rivalu. To se dogodilo u 37. minutu, kada je Juraj Kucka savladao Reinu i prepolovio preednost Napolitanaca - 1:2.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a postignut gol je prosto osokolio domaće fudbalere koji su od starta drugog dela igre vršili pritisak pred golom rivala, a najbolju priliku imao je Pašalić već u 47. minutu, kada je njegov udarac zaustavila prečka.

Igralo se ''prsa u prsa'' u većem delu drugog poluvremena, prilike za Milan propustio je i Karlos Baka, dok je na drugoj strani Donaruma u par navrata izvanredno reagovao, zaustavivši opasne kontre gostiju.

Ostalo je 1:2 do kraja, iako je u nadoknadi vremena i Donaruma otišao u kazneni prostor gostiju i čak opasno pripretio Reini u toj situaciji, ali su se gosti odbranili.

Napoli se sada izjednačio sa Romom na deobi drugog mesta, ali uz meč više, sa 44 osvojena boda.

Milan je ostao na petom mestu sa 37 bodova.

--

🚀🚀🚀 GOOOOOALLLLLL @sscnapoli #insigne #napoli #milan #milannapoli #sansiro pic.twitter.com/yFtwwh0nzc

— Malik D. (@MalikDelight) January 21, 2017 --

#Callejon! Raddoppio #Napoli! #MilanNapoli 0-2 pic.twitter.com/WavCFpvGDg

— Alessia Novelli (@Alessia_Nov) January 21, 2017 --

Gol de #Kucka, Milan descuenta 1-2 frente a Napoli.#MilanNapoli pic.twitter.com/akMnDSj3eW

— KT Alkel (@DarpierK) January 21, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napoli spakovao dva gola za 9 minuta i slavio na San Siru! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017

U zanimljivom derbiju 21. kola Serije A, fudbaleri Napolija su savladali Milan rezultatom 2:1 na "San Siru"...Domaći su pali već u prvih deset minuta, jer je Napoli za to kratko vreme postigao svoja dva gola...U šestom minutu je Insinje savladao Donarumu, a svega tri minuta kasnije i Kaljehon. Obojici...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.