Problem za Partizan pred meč sa Kijevljanima

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Partizan pred meč sa Kijevljanima

Jedno od najvećih pojačanja Partizana u letnjem prelaznom roku moraće na bolovanje posle povrede zadobijene na meču sa kruševačkim Napretkom.

Zoran Tošić se povredio početkom drugog poluvremena duela sa “čarapanima” zbog čega će morati na bolovanje dugo između dve i četiri nedelje što je potvrdio i selektor Muslin koji ga je izostavio sa spiska igrača koji će konkurisati za mečeve protiv Austrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Gruzije, koji su na programu početkom oktobra.

To ujedno znači da će Partizan morati bez Tošića da pronađe put do pozitivnih rezultata u prvenstvenim duelima sa Radom i Čukaričkim odnosno sa Dinamom iz Kijeva u Ligi Evrope, koji je na programu za nedelju dana.

Ako bolovanje trajalo maksimalne četiri nedelje onda Tošića neće biti ni u utakmicama protiv Rtnja u Kupu Srbije, sa Radnikom u Superligi i na meču Lige Evrope protiv Skenderbega u Albaniji.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.