Prijava protiv pričljivog Nikolića!

Izvor: RTS, 21.Mar.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv "pričljivog" Nikolića!

Komisija za analizu suđenja FSS podnela je prijavu protiv trenera Partizana Marka Nikolića zbog komentarisanja suđenja u uvodnim kolika Super lige Srbije. Ista komisija procenila da je sudija Miodrag Gogić pogrešio kada nije pokazao crveni karton napadaču kragujevačkog Radničkog na meču sa Crvenom zvezdom.

Komisija za analizu suđenja Fudbalskog saveza Srbije podnela je prijavu protiv Marka Nikolića, šefa stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana, zbog izjava u kojima je komentarisao suđenje na startu prolećnog dela sezone, prenose „Novosti".

Ova komisija, kojom predsedava Zdravko Jokić, prosudila je da je arbitraža na meču Crvena zvezda - Radnički Kragujevac bila nezadovoljavajuća. Razlog tome leži u činjenici da sudija Miodrag Gogić nije pokazao crveni karton centarforu gostiju Darku Spaleviću u drugom minutu nadoknade, zbog udaranja laktom protivničkog igrača.

„Trenera Partizana Marka Nikolića smo zbog izjava o deljenju pravde, praktično posle svake prolećne utakmice, predali disciplincima Saveza i oni će doneti odluku na osnovu naše prijave", istakao je Jokić.

Prethodno kolo je bilo neuobičajeno mirno za naša poimanja, a nijedan klub nije imao pritužbi na deljenje pravde. I pored toga, komisija je ipak prostudirala određene situacije

„Evidentno je da je sudija Miodrag Gogić pogrešio kod situacije u poslednjim trenucima utakmica, kada je lakat Spalevića morao da kazni isključenjem. Kada se radi o jedanaestercu dosuđenom za Crvenu zvezdu, tu nismo bili u situaciji da donesemo konačnu odluku jer su sudija i posmatrač naveli da je bilo guranja s leđa što na snimku kojim raspolažemo nije moglo da se vidi. Odlučili smo da zatražimo snimak iza gola kako bismo na narednoj sednici mogli da izreknemo konačan sud. U svakom slučaju Gogiću sledi 'hlađenje'", rekao je Jokić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.