Nikoliću prijava, Gogiću hlađenje

Izvor: B92, 21.Mar.2014, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoliću prijava, Gogiću hlađenje

Komisija za analizu suđenja FSS odlučila je da podnese prijavu protiv trenera Partizana Marka Nikolića zbog izjava o suđenju na startu prolećnog dela sezone.

Komisija za analizu suđenja, kojom predsedava Zdravko Jokić, takođe je donelo odluku da je suđenje na meču između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca bilo nezadovoljavajuće. Razlog za to je bilo što gostujućem napadaču Darku Spaleviću nije dodeljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crveni karton u drugom minutu nadoknade, zbog čega sudiju Miodraga Gogića čeka pauza.

Trenera Partizana Marka Nikolića smo zbog izjava o deljenju pravde, praktično posle svake prolećne utakmice, predali disciplincima Saveza i oni će doneti odluku na osnovu naše prijave“, napomenuo je Jokić.

Prethodno kolo je po njegovim rečima bilo prilično mirno i bez žalbi klubova, ali je komisija ipak odreagovala na situacije sa utakmice odigrane stadionu Crvene zvezde, u kojoj su ’crveno-beli’ slavili sa 1:0.

Evidentno je da je sudija Miodrag Gogić pogrešio kod situacije u poslednjim trenucima utakmica, kada je lakat Spalevića morao da kazni isključenjem. Kada se radi o jedanaestercu dosuđenom za Crvenu zvezdu, tu nismo bili u situaciji da donesemo konačnu odluku jer su sudija i posmatrač naveli da je bilo guranja s leđa što na snimku kojim raspolažemo nije moglo da se vidi. Odlučili smo da zatražimo snimak iza gola kako bismo na narednoj sednici mogli da izreknemo konačan sud. U svakom slučaju Gogiću sledi ’hlađenje’“, istakao je Jokić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.