Pretres igrača ispred svlačionice

Izvor: B92, 26.Apr.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretres igrača ispred svlačionice

Pripadnici MUP su ipak pretresli stvari fudbalera Partizana, kako je i najavljeno, ali to nije učinjeno ispred stadiona, već ispred svlačionica.

Uprkos najavama da je Uprava FK Partizan u saradnji sa navijačima odlučila da pokuša da prekine 146. večiti derbi, tako što će fudbaleri i članovi stručnog štaba uneti pirotehnička sredstva, u torbama igrača nije bilo ničega osim neophodne sportske opreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ispred stadiona Partizana je sat vremena pre početka meča bilo mirno, policija drži situaciju pod kontrolom, pretres je rigorozan, navodno ima i uhapšenih, mada te informacije još čekaju zvaničnu potvrdu.

Kako prenose pojedini beogradski mediji operativna saznanja policije o prekidu su potvrđena, pošto su na zapadnoj tribini, kod magacina, pronađena dva ranca puna pirotehnike.

Nađene su još 64 velike dimne bombe, 86 manjih dimnih bombi, 80 baklji, jedan bokser i jedna replika pištolja.

Takođe, povrđeno je da je ograda na severnoj tribina namazana lepkom kako navijači Crvene zvezde ne bi mogli da okače transparente.

MUP je imao saznanja da je Uprava kluba u saradnji sa navijačima nameravala da prekine utakmicu, zbog, kako se navodi, nepovoljne bodovne razlike u odnosu na rivala.

Tu informaciju je prethodno prenelo nekoliko beogradskih medija i za B92 je nezvanično potvrđeno, a potom je predsednik FK Partizan Dragan Đurić za B92 demantovao sve informacije.

U izjavi za B92 Đurić je naveo da je to još jedna u nizu laži, potom je objavljeno i neformalno saopštenje kluba.

MUP je potvrdio da će biti obavljen pretres prostorija, navijača, stručnog štaba i igrača Partizana, kao i što je prethodno saznala B92.

Utakmica startuje od 19.00 na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uživo: Policija obavila pretres igrača Partizana!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2014

Večiti derbi, 146. po redu, još nije ni počeo, a atmosfera je već dostigla tačku ključanja .. Policija je čak obavila pretres domaćih igrača jer ima saznanja da je Partizan u dogovoru sa svojim navijačima planirao da prekine utakmicu, što su iz Humske oštro demantovali! .. ..Da li će crveno-beli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.