Uživo: Policija obavila pretres igrača Partizana!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Policija obavila pretres igrača Partizana!

Večiti derbi, 146. po redu, još nije ni počeo, a atmosfera je već dostigla tačku ključanja ... Policija je čak obavila pretres domaćih igrača jer ima saznanja da je Partizan u dogovoru sa svojim navijačima planirao da prekine utakmicu, što su iz Humske oštro demantovali!

 

Da li će crveno-beli već večeras slaviti osvajanje titule šampiona Srbije, što bi im praktično obezbedila pobeda nad najvećim rivalom, a verovatno i remi? Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će Partizan sprečiti goste da se raduju na mestu na kojem su više puta ostavljali snove o tituli poslednjih godina? 

 

Partizan i Crvena zvezda se sastaju od 19 časova na stadionu Partizana, u okviru 26. kola Super lige, a dešavanja iz minuta u minut ćete moći da pratite i na portalu "Vesti".

 

Neka pobedi bolji, a ostaje nada da će ovaj derbi proteći u sportskoj atmosferi, a ne kao neki prethodni, gde su događaji van terena zasenili fudbalske, što se dogodilo i na prošlom duelu Crvene zvezde i Partizana, jesenas na "Marakani". Igrači će danas na teren izaći u majicama na kojima će pisati "Ne mržnji".

 

Sa jedne strane, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović ističe da bi sve pobede, a ima ih 15 u nizu, menjao za titulu. Sa druge strane, šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić svestan je da je sve osim tri boda kraj snova o tituli za njegovu ekipu, a predsednik Dragan Đurić se nada da bi pobeda mogla da bude uvod u šampionsku završnicu sezone za Partizan.

 

Utakmicu sudi najbolji srpski sudija Milorad Mažić, a pre zagrevanja pogledajte kako su stanovnici Beograda procenili šanse oba rivala u ovom duelu.

 

U međuvremenu, FK Partizan je saopštio da su se u medijima pojavile dezinformacije oko toga da će u dogovoru sa svojim navijačima prekinuti 146. "večiti" derbi "kako bi se poremetili takmičarski ciljevi crno-belih i stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom".

 

Predsednik crno-belih, Dragan Đurić, rekao je da su to"gluposti i da neki zlobni ljudi žele namerno da naprave nemir na stadionu".

 

Istovremeno, Mozzart Sport je objavio da je policija potvrdila da navijači Partizana u dogovoru sa upravom planiraju prekid derbija!!! Policija je obavila pretres i igrača Partizana (!?), koji su navodno imali zadatak da unesu pirotehniku na stadion! 

 

Reporter Monda javlja da je ograda do atletske staze na severnoj tribini premazana lepkom, najverovatnije kako bi gostujući navijači bili onemogućeni da istaknu transparente i zastave.

 

Policija je zadržala navijače Crvene zvezde sve dok se lepak nije uklopnio sa ograda.

 

 

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uživo: Policija (ni)je obavila pretres igrača Partizana!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2014

Večiti derbi, 146. po redu, još nije ni počeo, a atmosfera je već dostigla tačku ključanja .. Policija je čak najavila pretres domaćih igrača jer ima saznanja da je Partizan u dogovoru sa svojim navijačima planirao da prekine utakmicu, što su iz Humske oštro demantovali! .. ..Da li će crveno-beli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.