Izvor: Radio 021, 06.Apr.2021, 18:05

Presuda Kaliniću zbog tuče: Uslovna kazna, 100.000 dinara i zabrana

Viši sud u Beogradu osudio je glumca Milana Kalinića na 10 meseci zatvora uslovno, zbog tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Zvezde koja je održana u aprilu 2019. godine u hali "Pionir".

Kako je saopštio Viši sud, Kaliniću je izrečena i novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara, kao i mera zabrane prisustva košarkaškim utakmicama Crvene Zvezde u trajanju od godinu dana.

Kalinić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osuđen na 10 meseci zatvora, ali se kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine od dana pravnosnažnosti presude ne izvrši novo krivično delo, naveo je sud.

Prilikom objavljivanja presude, sudija je ukratko saopštio razloge donošenja navedene odluke, a protiv presude stranke i branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Incident se dogodio u aprilu 2019. godine, kada je došlo do sukoba između navijača iz VIP lože, među kojima je bio Milan Kalinić. Zbog tog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice i osuđeni su na uslovne zatvorske kazne.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.