Presuda Kaliniću zbog tuče: Uslovna kazna, 100.000 dinara i zabrana

Viši sud u Beogradu osudio je glumca Milana Kalinića na 10 meseci zatvora uslovno, zbog tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Zvezde koja je održana u aprilu 2019. godine u hali "Pionir".
Kako je saopštio Viši sud, Kaliniću je izrečena i novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara, kao i mera zabrane prisustva košarkaškim utakmicama Crvene Zvezde u trajanju od godinu dana.
 
Kalinić je osuđen na 10 meseci zatvora, ali se kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine od dana pravnosnažnosti presude ne izvrši novo krivično delo, naveo je sud.
 
Prilikom objavljivanja presude, sudija je ukratko saopštio razloge donošenja navedene odluke, a protiv presude stranke i branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.
 
Incident se dogodio u aprilu 2019. godine, kada je došlo do sukoba između navijača iz VIP lože, među kojima je bio Milan Kalinić. Zbog tog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice i osuđeni su na uslovne zatvorske kazne.
  • NS

    06.04.2021 18:42
    Nasilje se u ovoj zemlji isplati... treba da ubije nekog na utakmici da bi dobio 3 meseca zatvora. Ove kazne uslovne,novcane... to je da se stavi do znanja da ako se potucete na utakmici bas vas briga, niko vam nista ne moze..
  • Djole

    06.04.2021 18:42
    Bogte mazo, dobio vise nego Rasta za travu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija