Preokret, penal, autogol - Radnički pobedio Partizan u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2023, 19:43

Preokret, penal, autogol - Radnički pobedio Partizan u Nišu

Golom Save Petrova iz penala i autogolom Mihajla Ilića fudbaleri Radničkog načinili su iznenađenje u 18. kolu Superlige pošto su rezultatom 2:1 (0:0) savladali vodeći beogradski Partizan. Crno-beli su poveli na ovom meču, ali je ekipa iz Niša za šest minuta načinila preokret i upisala važnu pobedu u borbi za opstanak.

Velika podrška sa tribina niškog stadiona nije bila dovoljna beogradskom timu koji je pretrpeo tek drugi poraz u Superligi. Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je ponovo pokazao da zna kako da igra sa Partizanom, a četvrti trijumf u sezoni pomoći će mu u borbi za opstanak.

Poveo je tim iz prestonice u 53. minutu pogotkom Mateusa Saldanje.

Izjednačenje je doneo u 67. minutu Sava Petrov iz penala. Prethodno je Saničanin načinio prekršaj nad Belakovićem i sudija Ivković je pokazao na "belu tačku".

Preokret je u 73. minutu doneo fudbaler Partizana Mihajlo Ilić koji je bio nesmotren nakon kornera Pejovića.

U prvom delu igre domaći su imali više prilika, ali je mreža Nišlije Aleksandra Jovanovića ostala netaknuta.

Radničkom je ovo četvrti trijumf i sa 16 bodova ostaje na pretposlednjem mestu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.