Premijerligaš u vojvođanskoj ravnici – stadion rasprodat

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 16:45

Premijerligaš u vojvođanskoj ravnici – stadion rasprodat

Fudbaleri TSC-a pokušaće da na talasu trijumfa protiv Partizana prirede iznenađenje protiv premijerligaša Vest Hema (četvrtak, 18:45) u Ligi Evrope.

Superligaš je objavio da su sve karte za ovaj meč rasprodate.

Očekuje se i dolazak nadaleko poznatih navijača Vest Hema ali neće, naravno, izostati ni podrška za momke Žarka Lazetića koji je i te kako zaslužuju.

Pre tačno dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lazetić je preuzeo klub, sada se već može pohvaliti činjenicom da je trener sa najdužim stažom u domaćim okvirima (što i nije toliko kolosalan uspeh) i doneo je klubu samo dobre stvari.

Poverenje u trenera, vera u proces, ovom klubu donosi rezultate.

TSC je ove sezone pomerio letvicu još više u odnosu na prethodnu: u tri meča protiv Zvezde i Partizana nije izgubio (3:3, 1:1, 4:0), a u drugom po jačini evropskom takmičenju uspeo je da osvoji jedan bod (onaj protiv Olimpijakosa).

Duel sa Vest Hemom biće i neka vrsta nagrade za igrače, za klub, užitak za igranje i prilika da se odmere sa ekipom koja dolazi iz najjače lige na svetu.

Klubu, naravno, ne manjka entuzijazma i elana pred meč sa Mojsovim sastavom od kojeg su poraženi u Londonu u prvom odmeravanju snaga (1:3).

"Navijači, posle našeg vatrenog trijumfa 4:0 protiv Partizana, vreme je da zavladamo terenom i u Evropi! Ovaj četvrtak, na našem domaćem terenu u Bačkoj Topoli, dočekujemo West Hem junajted u okviru Lige Evrope. Zamislite tu energiju, stadion TSC-a pun do vrha, svaki navijač grmi u jedan glas - to je scena koju želimo videti", glasi najava TSC-a za meč protiv Engleza.

"Čekićari" su lideri grupe sa 9 bodova, Frajburg je poravnat sa Englezima, Olimpijakos ima 4 boda, a TSC 1.

Do kraja grupne faze srpski predstavnik će još gostovati Olimpijakosu kada će i zatvoriti sezonu koja će, bez obzira na učinak, biti zlatnim slovima upisana u klupske almanahe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nije više borba za koeficijent, nego za čast – koliko mogu TSC i Čukarički?

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 10:28

Srpski predstavnici u Evropi TSC i Čukarički privode kraju takmičenja u evropskim okvirima, a u četvrtak će pokušati da urade više nego što su do sada.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.