Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 18:03

Prekid u Surdulici zbog navijačkog transparenta

Sudija Srđan Jovanović povukao ekipe sa terena

Prekid na Kup utakmici između Radnika i Partizana u Surdulici. Izazvao ga je transparent gostujućih navijača: “Lige gde c...i nisu prvi se poništavaju, dok se lažne titule sa navijačima proslavljaju“.

Ista parola bila je na tribini i u subotnjem prvenstvenom okršaju crno-belih protiv Mladosti, ali je tada brzo uklonjen pošto u Humskoj nije bilo navijača zbog bezbednosnih mera u vezi sa epidemijom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korona virusa.

U međuvremenu je navijačima dozvoljeno prisustvo na utakmicama, a kako na prvo upozorenje sudije Srđana Jovanovića nije bilo reakcije, odnosno parola je ostala na tribini, glavni arbitar je povukao igrače obe ekipe. Prvo kraj aut linije, a zatim i u svlačionice.

Na kraju su navijači ipak popustili i sklonili spornu parolu, ali tek nakon što je prekid potrajao više od 10 minuta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekid u Surdulici, igrači Radnika i Partizana u svlačionicama!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020

Sudija Jovanović odlučio da prekine meč...U okviru četvrtfinala Kupa Srbije Radnik je dočekao Partizan u Surdulici, a na tribinama se ponovo pojavio sada već čuveni transparent zbog kog je prekinuta utakmica Partizana i Mladosti iz Lučana...Sada je slična situacija u Surdulici, s tim što na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.