Prekid u Pioniru, Džikić smirivao Grobare: Ljudi, nemojte da nam isprazne halu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid u Pioniru, Džikić smirivao Grobare: Ljudi, nemojte da nam isprazne halu (VIDEO)

Neprijatne scene na prvom meču polufinala plej-ofa prvenstva Srbije

Prva utakmica polufinalne serije srpskog košarkaškog plej-ofa između Partizana i FMP-a na kratko je prekinuta sredinom druge četvrtine, zbog uvredljivog skandiranja navijača domaćeg tima sa tribina.

Grobari su u jednom trenutku zapevali pogrdnu pesmu na račun Vesne Čović, supruge prvog čoveka Cervene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nebojše Čovića i majke pleja gostujućeg tima, Filipa. Sudijska trojka u sastavu Milivoje Jovčić, Milija Vojinović i Uroš Nikolić zbog toga je zahtevala prekid, pa je morao najpre da interveniše sportski direktor crno-belih, Dragan Todorić. Sa razglasa je pozvao publiku da smiri strasti, ali to ne samo da nije imalo efekta, već je pojačalo negodovanje sa tribina.

Ovoga puta meta Grobara bio je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Sve je to potrajalo nekoliko minuta, dok mikrofon u ruke nije uzeo trener Partizana Aleksandar Džikić i poslao u etar poruku:

„Ljudi, nosite nas i dalje, samo da ne isprazne dvoranu“.

Poziv na smirivanje strasti je ovoga puta uspeo, pa je utakmica nastavljena.



(FOTO: Star sport, MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Džikić: Hvala navijačima!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016

"Hvala im što su ispoštovali moj rad na mikrofonu“, dodao je strateg crno-belih..Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić zahvalio se publici na podršci u pobedi nad FMP-om u prvom meču polufinala plej-ofa, a pre svega na njegovom apelu da ne vređa protivnika...Sudije su u jednom trenutku,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.