Džikić: Hvala navijačima!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Hvala navijačima!

"Hvala im što su ispoštovali moj rad na mikrofonu“, dodao je strateg crno-belih

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić zahvalio se publici na podršci u pobedi nad FMP-om u prvom meču polufinala plej-ofa, a pre svega na njegovom apelu da ne vređa protivnika.

Sudije su u jednom trenutku, posle pogrdnih povika sa tribina na račun majke plejmejkera FMP-a, Filipa Čovića i supruge prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čoveka Crvene Nebojše Čovića, Vesne zatražile od ljudi iz Partizana da reaguju kako hala ne bi bila ispražnjena.

“Moram da se zahvalim navijačima koji su došli u značajnom broju. Znamo da će ih kada bude bitno doći još više. Hvala im što su ispoštovali moj rad na mikrofonu“, rekao je Džikić na konferenciji za novinare posle utakmice u Pioniru.

Crno-beli su večeras slavili sa 82:63, a trener Partizana naveo je i da nije zadovoljan određenim stvarima u igri.

“Zadovoljan sam pobedom, ali ne i fokusom pojedinaca. Moraće tu nešto da se promeneni, neke stvari,0 kako bi tim funkcionisao još bolje. Nisam zadovoljan kako smo otvorili, kao da smo bili za korak sporiji, pa čak i one ničije lopte su završavale kod njih“, kazao je on.

U nastavku utakmice domaćin je uspeo da uspostavi potpunu kontrolu.

“Došlo je posle do promene ritma, ubedljivo smo pobedili, ali mislim da smo dosta radili na parketu. Oni koji nisu gledali će misliti da je bilo lako, ali nije. Očekujemo da će FMP u Železniku biti još agresivniji, da će koristiti prednosti svoje dvorane“, objasnio je on.

Upozorio je trener Partizana igrače da nikako ne smeju da se opuste pred drugu utakmicu u ponedeljak.

“Ne idemo mi u Železnik da oni kažu: ’Gde ste lavovi, evo vam igrajte finale’. Ako ima takvih, taj neće igrati u ponedeljak“, poručio je Džikić.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.