Pred svaki derbi čitam da će Zvezda da pobedi 4:0

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 08:17

"Pred svaki derbi čitam da će Zvezda da pobedi 4:0"

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić je četvrti put uzastopno "zaključao" ofanzivce Crvene zvezde i mreža crno-belih je ostala netaknuta.

Pre godinu dana je u finalu on bio junak, a ovog puta je tu ulogu "prepustio" saigračima.

"Derbi kao derbi, uvek je težak i u opticaju su sva tri rezultata. Zvezda je prethodni put bila zadovoljna svojom igrom pa je bilo nerešeno, a mi smo sada pokazali da smo jedna mnogo dobra ekipa", rekao je Ostojić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

Zatim je imao zanimljivo viđenje atmosfere koja je stvarala pred duel sa najvećim rivalom.

"Ja evo igram već deseti derbi i pred svaku utakmicu čitam kako će oni da pobede sa 3:0 ili 4:0. Prošli put su bili zadovoljni i sa 0:0. Zelena površina je merilo i tu se izađe i pokaže ko je bolji, a bolji uvek pobedi", poručio je iskusni štoper.

Tokom devet minuta nadoknade je igrao pod jakim bolovima zbog povrede, ali nije bilo prava na izmenu.

"Dobio sam jak udarac, idem u četvrtak na snimanje pa ćemo videti kakav je stepen povrede. Nadam se da nije ništa strašno, najbitnije je da smo pobedili", zaključio je Ostojić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ostojić: Pred svaki derbi čitam da će Zvezda da nas pobedi s 3:0 ili 4:0

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020

“Prošli put su bili zadovoljni i sa 0:0“, dodaje iskusni štoper Partizana..So na živu ranu crveno-belih. Sami su za to krivi. U tri ovosezonska derbija dva poraza i remi, bez postignutog gola. Titula jeste odbranjena, ali Crvena zvezda je u okršajima sa večitim rivalom ostala dužna navijačima....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.