Bojan Ostojić (©MN Press)
Bojan Ostojić (©MN Press)

Ostojić: Pred svaki derbi čitam da će Zvezda da nas pobedi sa 3:0 ili 4:0

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.06.20. | 09:17

“Prošli put su bili zadovoljni i sa 0:0“, dodaje iskusni štoper Partizana

So na živu ranu crveno-belih. Sami su za to krivi. U tri ovosezonska derbija dva poraza i remi, bez postignutog gola. Titula jeste odbranjena, ali Crvena zvezda je u okršajima sa večitim rivalom ostala dužna navijačima. Dok su na drugoj strani igrači Partizana dobili alibi za brojne kikseve u prvenstvu. Posle tri derbija u kojima su ostavili značajno bolji utisak od komšija sa druge strane Topčiderskog brda, Bojan Ostojić sebi sme da dozvoli da kaže: Partizan je bolji tim.

Naravno, suparnički tabor će u superligaškoj tabeli naći kontra-argument, ali u okršajima sa najvećim rivalom taj kvalitet jednostavno nije demonstrirao.

Izabrane vesti

Ja evo igram već deseti derbi i pred svaku utakmicu čitam kako će oni da pobede sa 3:0 ili 4:0. Prošli put su bili zadovoljni i sa 0:0. Zelena površina je merilo i tu se izađe i pokaže ko je bolji, a bolji uvek pobedi“, poručio je Ostojić posle minimalca u polufinalu kupa.

O samoj utakmici...

Derbi kao derbi, uvek je težak i u opticaju su sva tri rezultata. Pokazali da smo jedna mnogo dobra ekipa", rekao je Ostojić, koji nije ni dočekao kraj meča, jer je zbog povrede – nada se lakše – morao da ranije izađe sa terena.

Dobio sam jak udarac, idem u četvrtak na snimanje pa ćemo videti kakav je stepen povrede. Nadam se da nije ništa strašno, najbitnije je da smo pobedili“.


tagovi

Bojan Ostojić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara