Povratak Danila Grujića, FSS delegirao sudije za treće kolo!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 12:12

Povratak Danila Grujića, FSS delegirao sudije za treće kolo!

Početak Linglong Superlige po ubrzanom tempu, već u nedelju igra se treće kolo.

Gledajući imena arbitara za naredno superligaško kolo, najvežu pažnju izazima ime Danila Grujića, koji je preskočio drugo kolo posle brojnih komentara na njegovu arbitražu u Kruševcu, ali u nedelju će biti glavni sudija na utakmici Čukarički - Rad (nedelja, 20:30h).

U isto vreme Partizan će u Humskoj dočekati ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Javor Matisa, a pravdu na toj utakmici deliće Zoran Široki, kome će pomagati Goran Stanojević i Miloš Karadžić.

Dva sata ranije, Crvena zvezda gostuje u Šapcu protiv domaće Mačve, a glavni sudija na toj utakmici biće Petar Piper. Za pomoćne arbitre delegirani su Pavle Piper i Srđan Minić.

Aktuelni osvajač Kupa, ekipa Vojvodine gostuje Voždovcu u nedelju od 20:30h, a Miloš Milanović je određen za glavnog sudiju. Jovan Grujić i Miloje Milićević će biti u ulozi pomoćnih sudija na ''Krovu''.

Imena arbitara na svim ostalim utakmicama trećeg kola možete da pogledate OVDE.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.