Potvrda iz Kruševca - Urošević u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda iz Kruševca - Urošević u Partizanu!

Više nema nikakve dileme, iz Kruševca stiže potvrda da Slobodan Urošević karijeru nastavlja u Partizanu.

Aktuelni šampion Srbije ugovorio je prvi dolazni transfer u zimskom prelaznom roku, pošto je iz Kruševca stigla potvrda da levi bek Slobodan Urošević karijeru nastavlja u Humskoj.

Bivši omladinski reprezentativac Srbije koji je bio deo zlatne generacije sa Evropskog prvenstva u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Litvaniji izjavio je za "Žurnal" da će pojačati Partizan, a potvrda je tokom dana stigla i iz Kruševca.

Nezvanični tviter nalog fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca na kojem su prethodnih dana saopštavane informacije vezane za status igrača superligaša iz "Lazarevog grada", potvrdio je da će Slobodan Urošević u nastavku karijere nastupati za Partizan.

Sada samo ostaje da crno-beli potvrde transfer pa da mladi levi bek zaduži crno-belu opremu i započne pripreme za prolećni deo sezone sa novim klubom.

Partizan bi tokom zimskog prelaznog roka trebalo da proda i Nemanju Miletića, pa će se tako za mesto kraj leve aut linije boriti Nemanja Antonov i Slobodan Urošević.

Slobodan Urošević prelazi u redove beogradskog Partizana!

Srećno! 🔴🔴🔴#napredak #kruševac pic.twitter.com/e8IhGZ1YLq

— FK Napredak Krusevac (@fknapredak037) January 10, 2018
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iliev o prvom pojačanju: "Ne sumnjam u Đukićev izbor"

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018

Partizan je u sredu završio posao oko angažovanja prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku, a sportski direktor Iliev tvrdi da ne sumnja u Đukićev izbor...Šampion Srbije konačno je povukao prvi konkretan potez kada je angažovanje novih igrača u pitanju, pošto je danas obelodanjeno da u Humsku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.