Postoji li slučaj Natho? Stigla reakcija iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 18:38

Postoji li ''slučaj Natho''? Stigla reakcija iz Partizana!

Crno-beli reagovali na današnje spekulacije u medijima.

Odluka trenera Partizana Sava Miloševića da već drugi put uzastopno ne uvrsti u sastav Bibarsa Natha pokrenula je spekulacije o razlozima takve odluke koja je usledila posle poraza crno-belih u Novom Pazaru.

Milošević je juče u razgovoru za TV Arena Sport neposredno pred početak meča sa Radnikom u Surdulici objasnio da je u pitanu ''samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << taktička odluka u skladu sa onim što je trenutna situacija'', i da to ''nikako ne znači se na njega ne računa''. Sve to je trener Partizana izgovorio uz osmeh.

Međutim, jutros su se pojavile spekulacije da je navodno kilaža problem kod Natha, ali tokom popodneva je već stigla reakcija iz Partizana.

Kako ''Novosti'' prenose, iz Humske su demantovali da je njegovo izostavljanje sa poslednje dve prvenstvene utakmice na bilo koji način povezano sa kilažom, te da Izraelac nikada nije imao, niti sada ima takve probleme.

Dakle, samo taktika i ništa drugo.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.