Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 00:30

Posle Partizana, i Zvezda bi da kupuje na Brdu?

Autor: Darko Mitrović

ponedeljak 04.03.2024.

23:33

Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal


Čukarički i ove sezone ima sastav koji konkuriše za plasman na evropsku scenu, a uporedo s tim, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Banovom brdu se promovišu i talentovani mladi igrači.
Nedavno je Partizan angažovao mladog štopera Čukaričkog Bojana Kovačevića koji se odlično snašao u Humskoj i već je postigao svoj prvi gol u Partizanovom dresu.
A posle Partizana, na Banovom brdu bi mogla da kupuje i Crvena zvezda. Kako prenosi “Žurnal“, Zvezdini skauti pomno prate 20-godišnjeg ofanzivnog vezistu Igora Miladinovića čiji talenat sve više dolazi do izražaja.
U poslednjih pet superligaških kola, Miladinović je postigao čak četiri gola, a od početka sezone se već deset puta upisao u strelce, uz tri asistencije.
S obzirom da mu ugovor sa “brđanima“ ističe na kraju ove godine, jasno je da će do leta njegove partije biti pomno praćene od strane skauta iz zemlje i inostranstva…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ni „R“ od „Ratnika“! Kari nikad gori, Boston ih razorio! „Bradonjino“ je prošlo, Lenardovo nije!

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024

Autor: Aleksandar Obrenović . . ponedeljak 04.03.2024. . . 00:00 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.