Posle Čanka, još jedan bivši košarkaš Partizana na klupi Spartaka

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Čanka, još jedan bivši košarkaš Partizana na klupi Spartaka

Subotičani izabrali novog trenera posle odlaska Nenada Čanka u Partizan.

Posle odličnog starta sezone, ekipa Spartaka je za kratko vreme ostala najpre bez Nikole Tanaskovića, a onda i bez trenera Nenada Čanka.

I jedan i drugi su se vratili u Partizan, a pred vojvođanski derbi sa Vojvodinom, Subotičani su morali što pre da reše pitanje novog trenera.

To su i učinili, pa će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipu Spartaka u nastavku sezone predvoditi 46-godišnji Dragoljub Vidačić, još jedan nekadašnji košarkaš Partizana, ali i Crvene zvezde.

U najavi utakmice koja se igra sutra od 20 časova, Vidačić je priznao da je površno pratio dešavanja u KLS, ali se nada da će uspeti da što bolje pripremi ekipu za ovaj duel.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vreme je za pregovore, šta će Miloje odlučiti?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017

Zimska pauza je pravo vreme da Zvezda završi još jedan veoma važan posao...I dok navijači očekuju dolazak najavljenih pojačanja do početka priprema za drugi deo sezone, uprava Crvene zvezde ima još jedan veliki posao koji u tom periodu treba da se obavi...Naime, i trener Vladan Milojević je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.