Kraj istorije, Todorić nije direktor, stiže bivši prvak Evrope!?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj istorije, Todorić nije direktor, stiže bivši prvak Evrope!?

Talas promena u košarkaškom klubu Partizan NIS. Nakon smene trenera Miroslava Nikolića sprema se još nekoliko važnih rokada u klubu.

Košarkaški klub Partizan krenuo je u reorganizaciju stručnog štaba i sportskog sektora nakon smene Miroslava Nikolića.

Dan nakon duela sa Bilbao Basketom očekuje se promocija Nenada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čanka koji će oformiti novi stručni štab, a za sada je izvesno i to da Dušan Kecman ostaje u klubu kao tim menadžer.

Osim promene trenera i članova stručnog štaba danas je obelodanjeno i to da Dragan Todorić napušta funkciju koju je obavljao godinama unazad i da će u buduće raditi kao savetnik kluba.

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović kazao je da funkcija sportskog direktora ostaje upražnjena i da se kreće u pregovore sa mladim ljudima koji mogu da donesu nešto novo.

"Pregovaramo sa nekoliko ljudi. Želim da sportski direktor bude mlad i energičan čovek, bivši sportista, koji može da donese nešto novo. Ne želim da ova uprava i ja kao predsednik provedemo neki period a da iza nas ne ostane ništa. Ovaj talas promena", kaže Ostoja Mijailović.

Dušan Kecman će uz poziciju tim menadžera u narednom periodu obavljati i funkciju sportskog direktora dok ne bude odabran novi.

"Tim menadžer je i dalje Kecman, sedeće na njegovom mestu do izbora novog direktora. Želim da sportski sektor funkcioniše na najbolji mogući način", dodao je Mijailović.

Odmah se krenulo i sa spekulacijama oko toga ko bi mogao da preuzme direktorsku poziciju jer su u Partizanu igrali mnogi veliki igrači koji se uklapaju u profil koji je opisao predsednik.

Postoje nagoveštaji da bi to mogao da bude momak koji je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Evrope - Nikola Lončar!

"Nikola Lončar jeste jedna od opcija. Nemamo konačni dogovor, imaćete informaciju u narednom periodu", kazao je Mijailović.

Kragujevčanin je pominjan kao član Upravnog odbora nakon imenovanja Ostoje Mijailovića za predsednika, a u prethodnom periodu bio je angažovan na podizanju i stabilizaciji kragujevačkog Radničkog.

Sve je otvoreno, uskoro očekujemo više detalja sa konferencije za medije koja je u toku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak zvanično trener KK Partizan, Todorić više nije sportski direktor

Izvor: Beta, 14.Dec.2017

Košarkaški klub Partizan zvanično je danas predstavio Nenada Čanka kao novog trenera."Čanak je novi trener. Dobio je jednoglasnu podršku na sednici Upravnog odbora, od svih 17 članova. On je bivši kapiten Partizana, videli smo da je dobro dati šansu mladim trenerima", rekao je predsednik kluba...

Nastavak na Beta...

Odgovor koji se čekao - Evo koliko duguje KK Partizan!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2017

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović obelodanio je kakva je finansijska situacija u klubu, odnosno koliko crno-beli trenutno duguju...Mnoge navijače košarkaškog kluba Partizan zanimala je informacija koliko crno-beli trenutno duguju i kakav je plan da se bivši šampion Evrope izvede iz krize...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.