Poruka iz Evrokupa koja je danas dodatno iritirala navijače Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 16:17

Poruka iz Evrokupa koja je danas dodatno iritirala navijače Partizana! (foto)

Šta su želeli ovim da postignu?

Bord Evrolige je rekao svoje, ni naredne sezone u elitnom evropskom takmičenju nema mesta za Partizan, i pored odličnih rezultata koje je ostvario u prekinutoj sezoni. Na sve to se nadovezala i poruka Đordija Bertomeua, da su prioritet Evrolige tržišta Italije, Francuske, Španije, Nemačke i Velike Britanije, čiji se klubovi tek očekuju u Evroligi.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana sada čekaju zvaničnu reakciju čelnika kluba na konferenciji koja je zakazana za 4. jun, a mnoge pristalice crno-belih su u afektu poručivale da se treba okrenuti FIBA Ligi šampiona.

Videćemo šta će biti, traje novo iščekivanje, a za to vreme, Evrokup se danas na svom zvaničnom Tviter nalogu obratio baš Partizanu, uz fotografiju trenera Andree Trinkijerija i Vlade Jovanovića, haštag ''Ujedinjena Evroliga'' i poruku:

''Poštovanje ispred rivalstva''.

Ovo je samo dodatno iritiralo pristalice Partizana, pa možete i da pretpostavite kakvim porukama su uzvratili na ovaj tvit.

-

-

Respect above rivalry 🤝@PartizanBC #EUROLEAGUEUNITED pic.twitter.com/aknhpd66Mf

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) May 29, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koliko bi Partizan mogao da dobije novca za ''transfer'' u FIBA Ligu šampiona?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020

FIBA nudi bonuse i za plasman u domaćim šampionatima...Početkom juna trebalo bi da bude i definitivno poznato da li će Partizan sledeće sezone igrati u Evrokupu ili će se opredeliti za veliki zaokret i prelazak u FIBA Ligu šampiona...Ono što takođe treba razjasniti je i kakve finansijske uslove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.