ĐORĐEVIĆU SE BAŠ SVIDEO I BIĆE PRVO POJAČANJE: Trener Virtusa vodi igrača Partizana u Bolonju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 21:45

ĐORĐEVIĆU SE BAŠ SVIDEO I BIĆE PRVO POJAČANJE: Trener Virtusa vodi igrača Partizana u Bolonju (FOTO)

Kontakt je već uspostavljen.

Dva zanimljiva meča odigrali su Partizan i Virtus ove sezone u Evrokupu, mnogi su se nadali da bi repriza mogla da se dogodi i u samoj završinici Evrokupa, ali je pandemija korona virusa sve zaustavila. Ipak, tokom tih duela trener Virtusa i legenda Partizana Aleksandar Đorđević video je igrača koji je po njegovom ukusu.

Kako pišu italijanski mediji, Virtus bi rado >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojim redovima video organizatora igre Partizana Korija Voldena. Amerikanac je posebno ostavi utisak na Đorđevića u utkamici odigranoj u Bolonji kada je postigao 29 poena uz indeks korisnosti 33 i maltene sam doneo veliku pobedu crno-belima.

Virtus je ostao bez Frenka Gejnsa i Volden je prvo ime na listi koje želi klub iz Bolonje. Ozbiljno su Italijani zagrizli za Voldena i pokušavaju da ga ubede da pređe kod njih, ali se pita i Partizan pošto Amerikanac ima ugovor na još godinu dana. U Evrokupu je Volden prosečno postizao 9,8 poena i 2,8 asistencija po meču.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ ODVODI PARTIZANOVOG IGRAČA: Virtus krade jednog od najboljih košarkaša crno-belih

Izvor: Kurir, 28.Maj.2020

Košarkaš Partizana Koei Volden velika je želja Virtusa, koji trenira bivđa legenda crno-belih Aleksandar Đorđević.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.