Poruka Albe pred Partizan: Igrači pate zbog rasporeda! Crno-beli igraju drugačije pred svojim navijačima

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Albe pred Partizan: Igrači pate zbog rasporeda! Crno-beli igraju drugačije pred svojim navijačima

Aito Garsija i Stefan Peno govorili pred utakmicu koja nas očekuje sutra u Pioniru

Partizan igra protiv Albe u Evrokupu u utorak od 20 časova, a trener berlinskog tima Aito Garsija ističe da je njegov sastav u problemu s umorom zbog brojnih putovanja.

"Partizan ima visoke i snažne igrače. Mnogi su dobri šuteri. Ova utakmica u utorak će biti još teža za nas, zato što je to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naša treća utakmica zaredom u gostima u sedam dana. Igramo utakmicu na svaka dva i po dana bez odmora što nije dobro. I izaziva povrede. Srećni smo s pobedama na početku sezone, ali vidim da moji igrači pate zbog rasporeda, a to je sve rezultat novih Fibinih prozora", rekao je čuveni trener Aito Garsija.

MOZZART KVOTE ZA MEČ PARTIZAN - ALBA

Srpski košarkaš Stefan Peno će imati posebnu motivaciju pred sutrašnji obračun.

"Možda je prva utakmica protiv Partizana delovala kao laka, ali nije bila takva. Sada će igrati potpuno drugačije pred svojim navijačima. Igraju jako agresivno na svom terenu. Mi to znamo i bićemo spremni", rekao je Peno.

Bogdan Radosavljević je pod znakom pitanja za duel s Partizanom zbog povrede skočnog zgloba.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.