Poraz Partizana u Subotici, drugo mesto ugroženo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 19:31

Poraz Partizana u Subotici, drugo mesto ugroženo

Fudbaleri Spartaka savladali su Partizan sa 3:2 (1:2) u meču 28. kola Linglong Superlige Srbije. Partizan je porazom ostao na 61 sakupljenom bodu i ima samo dva boda više od trećeplasirane Vojvodine.

Lepa fudbalska predstava na stadionu Spartaka. Crno-beli su dobili prvo poluvreme. Međutim, domaćin je u nastavku bio bolji i uspeo je da preokrene rezultat i stigne do zaslužene pobede nad velikim rivalom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Zanimljivo prvo poluvreme u kome su viđena tri gola. Iako nije bilo nekog naročitog tempa, kao ni prilika, ipak bilo je dovoljno uzbuđenja. Crno-beli su imali više od igre, konstantno su pretili, dok je domaćin svoju šansu tražio iz kontri i polukontri.

Partizan je slomio otpor domaćina u 12. minutu. Slobodan udarac sa oko 25 metara otprilike po sredini gola, Stevanović je snažnim i preciznim udarcem pretvorio u gol. Loptu je na putu do mreže uspeo da dodirne golman Spartaka, ipak nedovoljno da spreči ono najgore.

Miran period igre, lopta je uglavnom kružila između dva šesnaesterca, sve do 29. minuta.

Domaćin je uspeo da prekine napad crno-belih. Usledio je precizan pas ka Nemanji Nikoliću. Ovaj je naciljao i opalio po lopti koju je na putu do gola zakačio Ostojić i tako prevario Stojkovića.

Crno-beli su do novog vođstva došli u 44. minutu. Posle brze akcije po desnoj strani usledio je dupli pas Stevanovića i Sadika, prvi se našao sam ispred golmana i postigao svoj drugi gol na meču. Ovim rezultatom otišlo se na odmor.

Domaćin je unastavak ušao znatno agresivnije. Što je rezultiralo preokretom. Prvo je Nemanja Nikolić svojim drugim golom nakon velike gužve u šesnaesteru uspeo da izjednači rezultat u 59. minutu.

Deset minuta kasnije lep soloprodor Denković je krunisao još boljim udarcem i savladao Stojkovića.

Partizan je pokušao da se vrati u meč, stvorio je nekoliko prilika, ali je domaćin uspeo da se odbrani. S druge strane sve manje pokušaja fudbalera Spartaka.

Ipak, do kraja meča mreže su mirovale pa je Spartak zadržao sva tri boda u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.