Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana od AEK-a

Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od AEK-a 69:65, u meču 13. kola Fibine Lige šampiona.

Gosti su vodili tokom čitavog meča, crno-beli propustili priliku u završnici da dođu do šeste vezane pobjede u takmičenju.

Partizan je tokom meča uspeo u dva navrata da nadoknadi veliki deficit, od 12 i 14 poena, stigao je na koš zaostatka pred poslednji period, ali su crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << promašili sedam šuteva u nizu i dva puta izgubili loptu, da bi meč prelomio Roko Leni Ukić trojkom za +5 na 90 sekundi prije kraja.

Srpskog velikana predvodio je Stefan Birčević sa 16 poena uz osam skokova, 13 je dodao Novica Veličković uz šest uhvaćenih lopti i sedam promašaja, dok je Vil Hečer pogodio samo dva od 15 šuteva iz igre.

AEK su nosili Larencakis sa 14 i Roko Leni Ukić sa 13 poena, pogodivši zajedno sedam od devet šuteva za tri poena.

(RTS/B92)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojka Ukića je rastužila Grobare, ali je emocija malog partizanovca pokazala kako se voli klub! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 00:28

Košarkaši Partizana izgubili su od AEK-a sa 69:65 u FIBA Ligi šampiona, a za crno-bele je posebno bolna bila trojka pred kraj utakmice za 60:65...Roko Leni Ukić je raspršio snove Grobara o preokretu, a posebno je bila upečatljiva reakcija jednog mališana, koji je pokazao kako se voli klub i kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Veličković: Mi definitivno imamo problem

Izvor: Press, 19.Jan.2017

Prilika je propuštena. Bili smo blizu u pojedinim trenucima, ali nismo uspeli. Ovo je poraz koji boli – istakao je kapiten Partizana. . foto: novosti.rs. Košarkaši Partizana ispustili su priliku da s drugog mesta uđu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.