Poraz Partizana na pripremama

Izvor: RTS, 26.Jan.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana na pripremama

Fudbaleri Partizana izgubili su prvi meč na pripremama od Ciriha rezultatom 2:1. Na utakmici odigranoj u Antaliji pogodak za Partizan postigao je golman crno-belih kada je ispucao loptu iz svog šesnaesterca.

Fudbaleri Partizana još su daleko od prave forme. Na prvom kontrolnom meču u Antaliji crno-beli su poraženo od Ciriha sa 2:1. U timu Partizana nije bilo Lazara Markovića, Stefana Šćepovića i Gorana Lovrea, dok je od prvog minuta na terenu bio novajlija Eliomar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Silva.

Na terenu hotela Maks rojal prvi do vođstva su došli fudbaleri Ciriha preko Marijanija u 11. minutu, dok je prednost za švajcarsku ekipu duplirao Gavranović u 74. minutu.

Jedini pogodak za Partizan postigao je golman Nikola Petrović, koji je posle ispucavanja lopte iz svog šesnaesterca i uz malu pomoć vetra, zatresao mrežu protivnika.

Partizan je nastupao u sastavu: Petrović, Ostojić, Ivanov, Volkov, Pauljević, Smiljanić, Jojić, Ninković, Eliomar, S. Marković, M. Šćepović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Golman Petrović strelac u porazu Partizana!!

Izvor: Press, 26.Jan.2013

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od švajcarskog Ciriha sa 2:1 (1:0) u prvom meču na pripremama u Antaliji.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.