Poluvreme - Partizanov Ali vuče konce!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Partizanov "Ali" vuče konce!

Partizan pravda ulogu favorita, ali ima još dosta muke za izabranike Andree Trinkijerija.

Takmičarski nastrojena utakmica Partizana i Mege, dosta borbe i dosta uspona i padova jednih i drugih, a nakon prvog poluvremena rezultat je 50:40.

Fantastičan početak Renfroa, vezao je dve trojke i najavio svoju dobru utakmicu, a Partizan je vodio i sa 8:0 kada je Lendejl pogodio.

Crno-beli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << održavali svoju prednost, bilo je i 19:10 kada na scenu stupa Mišković koji vezuje 8 uzastopnih poena za 19:18.

Sa pet uzastopnih poena drugu četvrtinu je počeo Aleksej Nikolić, Renfro je nastavio da "sipa", baš kao i Mišković na drugoj strani, a ekipa Andree Trinkijerija je održavala prednost pred poluvreme.

Aleksej Ali Nikolić i Bandža Si su bili ključni igrači Partizana u završnici, svojim poenima su doneli nešto ozbiljniju prednost pred nastavak.

Nikolić kod Partizana ima 14, a kod Mege neverovatni Mišković ima 20 poena.

Kad je dosao Pecarski u Partizan, ocekivao sam da ce doci i Miskovic. Volio bih da vidim tog igraca kod nas. #kkp

— Strahinja Jakić (@StrahinjaJakic) January 26, 2019

Ali pozrtvovan, Dzok u stilu kengura skace i u odbrani i u napadu, Renfro suterski raspolozen. Cekamo da se ostatak tima probudi iz ovog zimskog sna. #ajmo #crnobeli #KKPartizan #DoPobede #ABALiga #KKP

— Branislav Todjer 5757 (@BTodjer) January 26, 2019

Borbeno, hrabro, dobro u odbrani. Ali šta možemo da promašimo, to je neverovatno.... #KKP

— aleksandar bojic (@aleksandarbojic) January 26, 2019

3 od 3 za Brku.... #kkpartizan #ABALiga pic.twitter.com/zX1k3SpB59

— Goran Simović (@gsimpfc) January 26, 2019

Praja na utakmici!

Pa jel' moguće?

Bravo @Ostoja1945 #KKPartizan

— Pedja (@tweetpotweet) January 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov veliki korak ka plej-ofu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019

Partizan pobedio najbližeg protivnika u borbi za plej-of, Mega nije mogla protiv Trinkijerijevog tima...Nova pobeda Partizana u ABA ligi, savladana je Mega u direktnoj borbi za plasman u plej-of, bilo je 98:86...Fantastičan početak Renfroa, vezao je dve trojke i najavio svoju dobru utakmicu, a Partizan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.