Partizanov veliki korak ka plej-ofu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov veliki korak ka plej-ofu!

Partizan pobedio najbližeg protivnika u borbi za plej-of, Mega nije mogla protiv Trinkijerijevog tima.

Nova pobeda Partizana u ABA ligi, savladana je Mega u direktnoj borbi za plasman u plej-of, bilo je 98:86.

Fantastičan početak Renfroa, vezao je dve trojke i najavio svoju dobru utakmicu, a Partizan je vodio i sa 8:0 kada je Lendejl pogodio.

Crno-beli su održavali svoju prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo je i 19:10 kada na scenu stupa Mišković koji vezuje 8 uzastopnih poena za 19:18.

Sa pet uzastopnih poena drugu četvrtinu je počeo Aleksej Nikolić, Renfro je nastavio da "sipa", baš kao i Mišković na drugoj strani, a ekipa Andree Trinkijerija je održavala prednost pred poluvreme.

Aleksej Ali Nikolić i Bandža Si su bili ključni igrači Partizana u završnici, svojim poenima su doneli nešto ozbiljniju prednost pred nastavak, crno-beli su imali +10.

U nastavku, Mišković trojkom, a potom i Atić sa sedam uzastopnih poena sustižu Partizan, vraćali su se crno-beli preko Renfroa i Lendejla, ali su gosti ponovo prišli na samo -1 kada je Branislav Ratkovica pogodio trojku.

Početkom poslednje deonice Markus Pejdž igra sjajno, a onda je ponovo Aleksej Nikolić preuzeo stvar u svoje ruke.

Potpuno je prelomio utakmicu sa šest vezanih poena, bilo je 85:71, Mega više nije imala snage da se vrati u utakmicu. Ponovo se budio Mišković, bio je nezaustavljiv večeras, ali ostali su podbacili, nije imao dovoljnu podršku od svojih saigrača.

Aleksej Nikolić je imao 20 poena, Renfro 17 uz neverovatan šut, 7/7 iz igre. Si je takođe dodao 17, a Lendejl 15. Na drugoj strani Mišković 30 poena, Atić 22.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanov dvokorak ka plej-ofu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2019

Nije Partizan blistao, Mega je pre svega zbog dobre igre Nikole Miškovića (30p) odolevala, ali su crno-beli uspeli da dobiju ovaj direktan susret i tako dođu u situaciju da imaju dve pobede više od Mege i bolji međusobni skor u borbi za ulazak u plej-of. Krajnji rezultat je glasio - 98:86. Za ovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Grobari" srećni, zna se ko ih je oduševio, a evo ko ih je ponovo razočarao! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019

Partizan pobedio i napravio veliki korak ka plasmanu u plej-of...Pobeda Partizana za nešto mirniji san pred nastavak ABA lige...Crno-beli su igrali solidno, na trenutke odlično, ali je bilo i crnih minuta. Partizan je savladao Megu, glavnog konkurenta za plasman u plej-of, a navijači su zadovoljni...Posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.