Poluvreme: Partizan previše strpljiv, napad zakazao, Tromso ima rezultat (0:0)

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Partizan previše strpljiv, napad zakazao, Tromso ima rezultat (0:0)

Fudbaleri Partizana igraju revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv norveškog Tromsa. U prvoj utakmici bilo je 3:2 za Tromso.

21:33 - Poluvreme, nema golova

Gotovo je prvo poluvreme. Igrači su poslušali Vermezovića da ne srljaju, ali je problem što je napad zakazao.

Kao i u prvom meču, na terenu se ne primećuje Tomić, Lazaru Markoviću ne ide, a Saša je predaleko od gola.

Ilić se trudi da poveže redove, ali postoji dosta rupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odbrana je obavila dobar posao, Stojković je siguran i više ne istrčava sa gola bez potrebe kao u prvom meču.

45' - Navijači uz tim, nigde igre Partizana i Tromsa

Očajnih deset minuta u Humskoj, nigde igre, nigde prilika sa obe strane. Partizan je prihvatio način igre Tromsa, isključivo se igra dubinskim loptama.

Izgleda je jedino rešenje slati projektile sa distance, jer je odbrana Norvežana vrlo disciplinovana.

Tromso priželjkuje da se utakmica završi bez golova, prvi zvižduci sa tribina pred sam kraj prvog poluvremena.

33' - Splasnuo pritisak Partizana, sredina terena bez rešenja

Nažalost, igrači Partizana počeli su da preskaču sredinu terena, dubinskim loptama traže se neprimetni Mitrović i nervozni Lazar Marković, kojem večeras i ne ide kako je priželjkivao.

Mitrović je, čini se, podlegao pritisku javnosti da on mora da reši meč, pa i ne traži loptu previše i ne otkriva se.

27' - "Bomba" Saše Markovića sa 35 metara - prečka!

Fenomenalno je Saša Marković primetio da je Lekstem izašao malo više sa gol-linije i sa 35 metara je uputio "bombu". Lopta je nažalost pogodila prečku, ostaje 0:0.

24' - Dobar udarac Kamare, Partizan preuzeo inicijativu

Polako ali sigurno, nekako nenametljivo, Partizan je preuzeo inicijativu. Viđen je napad Volkova, kao i odličan udarac Meda Kamare, ali je Lekstem bio siguran.

20' - Konačno prilika za Partizan

U moru napada Tromsa, iznedrio se i jedan Partizanov. Tomić je bio u prodoru, potom je prebačena lopta na levu stranu odakle je Volkov uputio centaršut ka Mitroviću.

Ovaj je namučio golmana Tromsa koji je morao da skokom spreči loptu da uđe pod prečku u gol.

14' - Tromso bolji, Partizan još bez prave akcije

Izuzetno loša utakmica za sada. Tromso je imao jedan slobodan udarac sa identične pozicije odakle su postigli dva gola u prvom meču, ali se videlo da je odbrana Partizana vežbala na treninzima.

Ono što je loše je što je Tromso do sada imao tri dobre prilike, ali je u dva navrata dobro reagovao Stojković, a treći put je Ostojić izblokirao šut Dragea.

7' - Prvi šut na gol Stojkovića

Tromso je na oko 25 metara od Stojkovića imao akciju "tri na tri". Ondrašek se odlučio na plasiranje sa distance i lopta je otišla daleko preko gola.

5' - Norvežani agresivniji

Norvežani su krenuli agresivno, kao da žele da brzo postignu gol. Igra se više na polovini strana, ali nema prilika. Partizan napada uglavnom po desnoj strani, ali još nije ni prišao protivničkom šesnaestercu.

1' - Počelo je!

Počela je utakmica u Humskoj. Na stadionu je oko 20.000 gledalaca, a atmosfera je odlična.

Tromso je izgleda spreman da igra na +28C.

20:31 - Mitrović vreba gol, Ilić komanduje ekipom

Trener Partizana Vladimir Vermezović napravio je nekoliko izmena u odnosu na tim koji je pre sedam dana igrao u Tromsu.

Crno-bele će umesto Stefana Babovića (otišao u Saragosu) predvoditi oporavljeni kapiten Saša Ilić, dok će u napadu umesto Stefana Šćepovića biti mladi Aleksandar Mitrović.

Partizan će igrati u sastavu: Stojković, Miljković, Ivanov, Volkov, Kamara, Ostojić, Saša Marković, Tomić, Lazar Marković, Ilić i Mitrović.

Tromso će istrčati na teren sa sledećih 11: Lekstem, Mbođi, Bjerk, Kopinen, Sis, Drage, Jensen, Bendiksen, Kristijansen, Ondrasek i Prijović.

Povezane vesti: Trener Tromsa: Imamo dovoljno iskustva da prođemo dalje Ilić: Podržite nas, neka i mlađi igrači osete ljubav i huk sa tribina za Partizan Tromso prekinuo crnu seriju gostovanja pred revanš sa Partizanom Zajić: Partizan je bolji od Tromsa, ako ih ne prođu treba da se "ubiju" Partizan odredio cene ulaznica, na Tromso za 400 dinara
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.