Poluvreme - Partizan poveo, vidi li se Stanojevićev pečat? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 21:02

Poluvreme - Partizan poveo, vidi li se Stanojevićev pečat? (TVITOVI) (foto)

Potpuna inicijativa Partizana u prvom poluvremenu, ali ''Građevinari'' su i dalje rezultatski u igri.

Posle prvog poluvremena utakmice sedmog kola Linglong Superlige Srbije, Partizan protiv Rada vodi sa 1:0.

Na vođstvo crno-belih čekalo se pola sata, a onda je Filip Stevanović delovao po levoj strani, vrebao priliku za centaršut, a kada ga je uputio, Lazar Marković je samo okrznuo loptu koja je pogodila Lazara Stojisavljevića i završila u mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - autogol fudbalera Rada za vođstvo Partizana.

Pretio je Partizan u više navrata tokom prvog poluvremena, pogotovo posle vođstva, kada je u samo par minuta domaći tim imao nekoliko izglednih prilika. Prvo je Sadik ''lomio'' rivale u kaznenom prostoru, ali bez preciznog završnog udarca, onda su usledili dobri pokušaji Ostojića, pa Uroševića posle prekida.

Prethodno je i Asano bio u par obećavajućih ataka, ali završnica nije bila dobra.

Na drugoj strani, Rad je pripretio samo preko Jovanovića, posle kiksa Miljkovića, ali je golman Popović bio na pravom mestu.

U prilogu su neki od komentara navijača Partizana tokom prvog dela igre.

-

-

Колико је јадан овај тотални фудбал

Шта сам ја играо мајко драга#fkp

— Крагујевчанин 🇷🇸 (@neworder012) September 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Isključenje, pa majstorija Filipa Stevanovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020

Zanimljiv početak drugog poluvremena u Humskoj...Partizan sve sigurnije korača ka prvoj pobedi od dolaska Aleksandra Stanojevića na klupu crno-belih...Prvo poluvreme je tim iz Humske rešio u svoju korist autogolom Lazara Stojsavljevića u 31. minutu, a na 2:0 povisio je Filip Stevanović posle šest...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.