Isključenje, pa majstorija Filipa Stevanovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 21:34

Isključenje, pa majstorija Filipa Stevanovića! (video)

Zanimljiv početak drugog poluvremena u Humskoj.

Partizan sve sigurnije korača ka prvoj pobedi od dolaska Aleksandra Stanojevića na klupu crno-belih.

Prvo poluvreme je tim iz Humske rešio u svoju korist autogolom Lazara Stojsavljevića u 31. minutu, a na 2:0 povisio je Filip Stevanović posle šest minuta igre u drugom poluvremenu.

Bila je to prava majstorija, Lazar Marković je uposlio Stevanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ivici kaznenog prostora, iskosa sa leve strane, a 18-godišnji Partizanov krilni fudbaler je majstorskim udarcem poslao parabolu u suprotni ugao - neodbranjivo!

Ali, tri minuta pre Stevanovićevog pogotka, Rad je ostao sa igračem manjem pošto je Đorić isključen zbog prekršaja nad Sadikom koji je imao otvoren put ka golu.

Mogao je Natho nešto kasnije da reši sve na ovom meču, ali je uspeo da promaši ''zicer'' sa nekih 5-6 metara, tačnije golman Dušan Marković mu je odbranio ovaj šut.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GOLČINA ZA ŠPICE EMISIJA: Vidite snimak crvenog kartona za Rad, a onda i bravuru mladog Stevanovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020

Uzbudljiv start drugog poluvremena...Sedmo je kolo Superlige Srbije, Partizan se vratio na svoj stadion, a Aleksandar Stanojević na klupu crno-belih. Na debiju u novom mandatu u klubu iz Humske, Stanojević ispred sebe ima ekipu Rada za protivnika...Rad je trenutno pretposlednja ekipa na tabeli domaćeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.