Poluvreme - Partizan nema rešenje za Jaku Blažiča, Grobari se pitaju šta je sa Angolom... (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 20:50

Poluvreme - Partizan nema rešenje za Jaku Blažiča, 'Grobari' se pitaju šta je sa Angolom... (TVITOVI) (foto)

Očekivali smo više od derbija, uz nadu da će nastavak meča biti kvalitetniji.

Derbi četvrtog kola ABA lige igraju večeras Partizan i Cedevita Olimpija u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu, a posle prvog poluvremena rezultat je 38-40!

Partizan je na početku stekao blagu prednost, a onda je upao u krizu, koja se manifestovala brojnim greškama i izgubljenim loptama u napadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali srećom po crno-bele, Ljubljančani to baš i nisu uspevali da iskoriste, iako u tom delu igre uspeli da pređu u vođstvo.

Ali, kad je bilo teško, Novica Veličković je pogađao trojke, razigrao se i Erik Mika, pa crno-beli nisu dozvolili gostima da steknu značajniju prednost.

Ravnopravna borba potrajala je do kraja poluvremena, ali zahvaljujući Jaki Blažiču, Cedevita Olimpija je na odmor otišla sa blagom prednošću.

Blažič je sa 13 poena ubedljivo najefikasniji akter na terenu, a u ekipi Partizana po šest poena imaju Veličković i Miler-Mekintajer.

Naravno, navijači Partizana opet nisu zadovoljni. Bar za sada...

-

-

Novica precizniji od komplet spoljne linije #kkp

— Milan ⚡ (@brdar007) October 25, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Furiozni finiš Partizana, prvi poraz Ljubljančana!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020

Dugo se Partizan mučio sa Ljubljančanima, a onda je u poslednjoj četvrtini našao rešenje!..U derbiju četvrtog kola ABA lige, košarkaši Partizana su u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu savladali Cedevita Olimpiju rezultatom 86-77...Ovo je Partizanu druga pobeda, posle dv a startna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.