Pokvario se Valjak! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokvario se ''Valjak''! (video)

Očajna poslednja četvrtina crno-belih u ''Stožicama''.

Košarkaši Partizana poraženi su večeras u Ljubljani, u derbiju četvrtog kola ABA lige od domaće Cedevita Olimpije rezultatom 85:69!

Ovo je već drugi poraz crno-belih u prva četiri kola regionalnog takmičenja, pošto su prethodno izgubili i u Kopru od Primorske.

Početnih nekoliko minuta proteklo je u ravnopravnoj borbi, ali na ulasku u završnicu prvog kvartala Cedevita Olimpija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je povela sa devet poena razlike - 24:15.

Do kraja ove deonice, Nemanja Gordić vezuje šest svojih poena i Partizan smanjuje na 24:21.

Početkom druge, nova serija crno-belih, od 7:2, uz trojke Pejdža i Veličkovića i crno-beli su uspeli da povedu sa 28:26.

U narednih nekoliko minuta ''rezultatska klackalica'', koju su obeležile i atraktivne blokade Radeta Zagorca, kao i zakucavanje Mozlija iza leđa, posle asistencije Tomasa.

Ipak, sama završnica poluvremena protekla je u znaku domaćina koji je uspeo da stekne četiri poena viška - 43:39.

Ta prednost je duplirana početkom treće četvrtine, Cedevita Olimpija je povela sa 49:41, ali je Partizan uspeo da do kraja ove deonice ponovo uhvati priključak i smanji na 58:57.

Tim rezultatom ušlo se u poslednjih deset minuta, ali tih deset minuta bili su najslabiji period Partizanove igre ne samo večeras, nego možda i od početka sezone.

Serija grešaka, izgubljenih lopti u napadu, promašenih slobodnih bacanja, uz sve slabiju odbranu, što su Simonović, Cirbes i ostali surovo kažnjavali.

Na nešto više od dva minuta pre kraja, Ljubljančani su poveli sa 81:67 i već tada je bilo jasno da je Partizan ovaj meč izgubio.

Simonović i Miler-Mekintajer su sa po 15 poena bili najefikasniji u ekipi Cedevita Olimpije, u Partizanu Gordić 13, Pejdž i Volden po 10 poena.

-- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Da se ne ljubimo...'' - ''Grobari'' već gube strpljenje oko pojedinih igrača? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019

Ekipa koju je Partizan ubedljivo savladao u Superkupu, večeras očitala lekciju crno-belima...Ne može se reći da je poraz od Cedevita Olimpije u Ljubljani neki veliki kiks, ali način na koji je Partizan odigrao poslednju četvrtinu (27:12) veoma brine navijače crno-belih...Zbog tih očajnih deset...

Nastavak na Sportske.net...

ABA - Sjajna Primorska, "stotka" prvaka Slovenije protiv Mornara

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019

Treći trijumf za slovenački sastav u regionalnom šampionatu ove sezone...Košarkaši Koper Primorske igraju zaista sjajno u ABA ligi, prošlogodišnji osvajač ABA 2 lige je u svojo dvorani večeras slavio protiv Mornara sa 101:83...Sredinom prvog kvartala su stekli nešto ozbiljniju prednost, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.